Si predstavljate, da lahko kupite samo en stolček za hranjenje in ga lahko nato uporabljate povsod. Doma in na poti. Stolček pa se prilagaja vašim potrebam in prostoru, ki ga imate na voljo? Sedaj lahko. To pa še ni vse. Brezplačno v kompletu dobite še ležalnik, ki je lahko enako prenosen ali na višini vaših rok. Uporabno, se strinjate?

Spoznajte Cam Original 4v1

Kakovost, uporabnost in še ugodna cena

Priznana italijanska blagovna znamka Cam Il Mondo Del Bambino je v novi kolekciji 2024 predstavila svetovno inovacijo, stolček za hranjenje 4v1 Original. Ta se sproti prilagaja otroku in vašim potrebam in je lahko:

  • Otroški ležalnik (prenosni ali na staršem prijazni višini),
  • Klasičen visoki stol za hranjenje,
  • Potovalni oziroma prenosni stolček za hranjenje,
  • Otroški stol za skupne obroke.

Original 4v1 združuje najvišje standarde, Italijansko kakovost, varnost, praktičnost in funkcionalnost.

Cam pa je v novi kolekciji poskrbel še za nekaj drugih prijetnih presenečenj in inovacij. Kot prvi so na tržišču predstavili obposteljno posteljico, ki se v manj kot minuti zloži in je primerna, da gre z vami na pot. Glede na priljubljenost teh posteljic in novi uporabnosti bo posteljica Sempreconte zagotovo izbira mnogih modernih mamic.

Zakaj zaupati blagovni znamki Cam

Cam se že več kot 55 let drži načela gledati na svet skozi oči otrok in staršem omogočiti, da resnično razumejo potrebe svojih otrok. Ta miselnost je Cam pripeljala do tega, da je postal ena redkih italijanskih blagovnih znamk, ki več kot 95 % svojih izdelkov proizvede v Italiji.

To se izraža v odličnosti njihove ponudbe, od vrhunske izdelave do prefinjenih barvnih kombinacij. Z natančno pozornostjo, posvečeno vsakemu vidiku proizvodnje izdelki Cam nimajo konkurence, še posebej, ko gre za razmerje cena / kakovost.

Cam je dobro sprejeta blagovna znamka v več kot 80 državah. Z izbiro njegovih izdelkov ne boste obžalovali, da ste jim zaupali.