Kategorije
Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Denim

Picci Zimska vreča THERMO SMALL Denim

ProizvajalecPicci
Šifra: SP1100S230
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 76,50 €

    84,90 €   (- 10%)
  • Brez DDV: 62,70 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Denim

Manjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avtosedežev. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni za uporabo vse do -10 stopinjZunanji material 80% bombaž in 20% poliester, polnilo 100% poliesterDimenzije 49 x 81 cm

Dodatek k vozičku
Dimenzije 81 x 49 cm
Tip Zimska vreča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha