Kategorije
Vrtiljiak Chicco next 2 - modra

Chicco Vrtiljiak next 2 - modra

ProizvajalecChicco
Šifra: 0762720
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 37,91 €

    39,90 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 31,07 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

VRTiLJIAK CHICCO NEXT 2 - modra

Prisrčen vrtiljak, ki bo delal družbi vaši hčerki vsakič pred spanjem! Prilagojen je tako, da ga lahko namestite na Next to Me posteljico. Vrtiljak poleg visečih igrač ima tudi način klasične glasbe Chopina, Schumanna in Offenbacha, ki se dodatno pomirijo otroka. Zvok se predvaja 20 min, nato se samodejno ustavi in ugasne. Med igračkami vsebuje tudi zvezdico, ki sveti in s tem pritegne otrokovo pozornost, da se popolnoma umiri. Lastnosti: 
  • Dimenzije artikla: 58,6 X 48,5 X 26,5 cm
  • Dimenzije embalaže: 40 X 12 X 35 cm
  • Vrtiljak deluje na 3 x AA baterije, ki niso priložene.
Dodatek v otroški sobi
Zvrst dodatka Vrtiljak
Splošni podatki
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha