Kategorije

Vozila za otroke za javne ustanove

Tricikel Italtrike ZERO
Tricikel Italtrike ZERO
Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike ZERO

Tricikel Italtrike ZEROSo otroci in so otroci. Dovolimo vsem otrokom sanjati brez delitve na zdrave in bolne otroke. Vsi so še vedno otroci.Vsak od nas sanja o tem, da bi pomagal drugim in delil mirne trenutke med našim življenjem. Vsi otroci brez d..

499,90 €

Tricikel Italtrike LINEA ALUTRIKE Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA ALUTRIKE

Tricikel Italtrike LINEA ALUTRIKESerija triciklov zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Ogrodje je iz Aluminija, ergonomski s..

194,90 €

Tricikel Italtrike linija PILOT 300 FIRE Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike linija PILOT 300 FIRE

Tricikel Italtrike linija PILOT 300 FIRELinija Pilot 300 Fireje gasilski tricikel, kjer otroci lahko sanjarijo in igrajo različne vlogePrimerno za otroke od 4-6 letNosilnost do 35 kgVišina sedeža 39 cmDimenzije 56 x 114 x 69h cmTeža 12,6..

249,90 €

Tricikel Italtrike linija PILOT 300 POLICE Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike linija PILOT 300 POLICE

Tricikel Italtrike linija PILOT 300 POLICELinija Pilot 300 Police je policijski tricikel, kjer otroci lahko sanjarijo in igrajo različne vlogePrimerno za otroke od 4-6 letNosilnost do 35 kgVišina sedeža 39 cmDimenzije 56 x 114 x 69h cmTeža 12,6..

249,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 300 SCOOTER Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 300 SCOOTER

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 300 SCOOTERSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko in udobnoPr..

189,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 200 BETRICYCLE DYNAMIC Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 200 BETRICYCLE DYNAMIC

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 200 BETRICYCLE DYNAMICSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko ..

214,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 SCOOTER Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 SCOOTER

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 SCOOTERSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko in udobnoPr..

144,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER for 2 DYNAMIC Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER for 2 DYNAMIC

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER for 2 DYNAMICSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehk..

164,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER DYNAMIC Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER DYNAMIC

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER DYNAMICSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko in u..

139,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PROMO CARRY Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PROMO CARRY

Tricikel poganjalec Italtrike LINEA PROMO CARRYSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je opremljeno z..

181,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PROMO TRICYCLE Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PROMO TRICYCLE

Tricikel poganjalec Italtrike LINEA PROMO TRICYCLESerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je opremljen..

114,90 €

Tricikel Italtrike LINEA PROMO WALKER Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel Italtrike LINEA PROMO WALKER

Tricikel poganjalec Italtrike LINEA PROMO WALKERSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je opremljeno ..

104,90 €

Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)