Kategorije

Vozila za otroke za javne ustanove

Italtrike

Poganjalec LA COSA PIGIAMA Giraffa

Poganjalec Italtrike LA COSA PIGIAMA Giraffa Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinaci..

66,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA PIGIAMA Tigre

Poganjalec Italtrike LA COSA PIGIAMA Tigre Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije..

66,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA PIGIAMA Zebra

Poganjalec Italtrike LA COSA PIGIAMA Zebra Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije..

66,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA PIGIAMA Leopard

Poganjalec Italtrike LA COSA PIGIAMA Leopard Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinaci..

66,90 €

POGANJALEC LA COSA Gozd
POGANJALEC LA COSA Gozd
Ni na zalogi
Italtrike

POGANJALEC LA COSA Gozd

POGANJALEC ITALTRIKE LA COSA Gozd Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja ..

61,90 €

Italtrike

POGANJALEC LA COSA Vesolje

POGANJALEC ITALTRIKE LA COSA Vesolje Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije giban..

61,90 €

Italtrike

POGANJALEC LA COSA Džunglo

POGANJALEC ITALTRIKE LA COSA Džunglo Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije giban..

61,90 €

Tricikel ZERO
Tricikel ZERO
Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel ZERO

Tricikel Italtrike ZEROSo otroci in so otroci. Dovolimo vsem otrokom sanjati brez delitve na zdrave in bolne otroke. Vsi so še vedno otroci.Vsak od nas sanja o tem, da bi pomagal drugim in delil mirne trenutke med našim življenjem. Vsi otroci brez d..

599,00 €

Tricikel LINEA ALUTRIKE
Tricikel LINEA ALUTRIKE
Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA ALUTRIKE

Tricikel Italtrike LINEA ALUTRIKE   Serija triciklov zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi. Ogrodje je iz Aluminija, ergonoms..

194,90 €

Tricikel LINEA PILOT 300 SCOOTER Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA PILOT 300 SCOOTER

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 300 SCOOTERSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko in udobnoPr..

198,99 €

Tricikel LINEA PILOT 100 SCOOTER Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA PILOT 100 SCOOTER

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 SCOOTERSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko in udobnoPr..

155,00 €

Tricikel LINEA PILOT 100 WALKER for 2 DYNAMIC Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA PILOT 100 WALKER for 2 DYNAMIC

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER for 2 DYNAMICSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehk..

168,99 €

Tricikel LINEA PILOT 100 WALKER DYNAMIC Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA PILOT 100 WALKER DYNAMIC

Tricikel Italtrike LINEA PILOT 100 WALKER DYNAMICSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je mehko in u..

149,00 €

Tricikel LINEA PROMO TRICYCLE Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA PROMO TRICYCLE

Tricikel poganjalec Italtrike LINEA PROMO TRICYCLESerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je opremljen..

138,99 €

Tricikel LINEA PROMO WALKER Ni na zalogi
Italtrike

Tricikel LINEA PROMO WALKER

Tricikel poganjalec Italtrike LINEA PROMO WALKERSerija triciklov, zasnovanih in zgrajenih v Italiji, namenjenih igranju v vrtcih, in javnih zavodih. Klasičen varen in trajen tricikel v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.Krmilo je opremljeno ..

108,99 €

Poganjalec LA COSA SOFT Lion
Poganjalec LA COSA SOFT Lion
20%
Italtrike

Poganjalec LA COSA SOFT Lion

Poganjalec Italtrike LA COSA SOFT Lion Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gib..

65,90 € 81,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA Capsule Polizia

Poganjalec Italtrike LA COSA Capsule Polizia Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinaci..

61,90 €

Italtrike

Poganjalec in tricikel LA COSA 2 Flower

Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Flower Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi..

54,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA Capsule campeggio

Poganjalec Italtrike LA COSA Campeggio Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gib..

59,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA California Dreams

Poganjalec Italtrike LA COSA California Dreams Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordina..

61,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA Taxi

Poganjalec Italtrike LA COSA Taxi Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja ..

61,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA Police

Poganjalec Italtrike LA COSA Police Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanj..

61,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA Fire Truck

Poganjalec Italtrike LA COSA Fire Truck Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gi..

61,90 €

Italtrike

Poganjalec LA COSA Ambulance

Poganjalec Italtrike LA COSA Ambulance Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gib..

61,90 €

Prikazujem 1 do 24 od 29 (2 strani)