Kategorije
VLAK GARNITURA THALYS Z MAKETO T365

Mehano VLAK GARNITURA THALYS Z MAKETO T365

ProizvajalecMehano
Šifra: 3831000304488
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 115,48 €

    149,98 €   (- 23%)
  • Brez DDV: 94,66 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Vlak Garnitura thalys z maketo 

Thalys z maketo je garnitura vlaka na električni pogon v skali HO z dolžino 2,85 metrov tirnih elementov in z reliefno maketo s predorom in zgradbe v garnituri z maketo. Vlak zajema lokomotivo s pogonom, lokomotivo brez pogona in dva potniška vagona. Napajanje preko priložene napajalne in regulacijske enote.    

 OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let

 

Igrača
Igrača namenjena Fantu
Zvrst Klasična igrača
Dodaten izbor Vlaki
Motiv iz Življenja
Starost 8+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 80 x 55 10 cm
Barva Rdeča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha