Kategorije
VIAGGIO 1-2-3 VIA Wonder Grey Peg Perego- avtosedež skupine 1-2-3

Peg Perego VIAGGIO 1-2-3 VIA Wonder Grey - avtosedež skupine 1-2-3

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3257936
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
 • 330,65 €

  389,00 €   (- 15%)
 • Brez DDV: 271,02 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Avtosedež, ki je zasnovan posebej za vse avtomobile z IsoFix priključki ter tretjim pritrdilnim mestom za sedežem - Top Tether. Avtosedež, ki pokriva kar tri starostne skupine (1-2-3 od 9 do 36 kg) ostane v vsem času uporabe celovit in ohranja zaščito tudi pri stranskih trkih. Uporabljati pa ga lahko začnete že takoj, ko otroka prestavite iz jajčka, zato vam tudi prihrani kar nekaj denarja brez zmanjšanja varnosti za otroka.

VIAGGIO 1-2-3 VIA Wonder Grey

Najnovejše oblazinjenje z nano obdelavo je odporno na madeže, se enostavno čisti in ima odlično zračnost in je zato zelo udobno.
Avtosedež je izjemno prilagodljiv in nudi varnost in udobje otroku v vseh starostnih udobjih brez kompromisov pri varnosti. Avtosedež VIAGGIO 1⋅2⋅3 VIA ima integrirano IsoFix podnožje ter tretjo dodatno sidrišče Top Tether. Skupno zagotavljajo stabilnost tudi v ostrih zavojih.

4D nastavljivost

Otroški avtosedež ima vse kar potrebujete za varno in udobno pot. Zahvaljujoč 4D nastavljivosti se avtosedež lahko nastavlja v 4 različne smeri, kjer so vse neodvisne med sabo.
 • Višina opore za glavo je nastavljiva v 6 položajev glede na hrbtišče.
 • Hrbtiščni del (stranska opora skupaj z naslonom za glavo) je mogoče dvigniti za 5 položajev.
 • Stranski zaščitni del se odpre in se tako razširi za 6 cm.
 • Anatomsko sedišče se lahko nastavlja v 5 položajev.

ALL SIDE zaščita

Avtosedež VIAGGIO 1⋅2⋅3 VIA je bil zasnovan in testiran, da zaščiti vse občutljive dele otrokovega telesa. Radodaren vzglavnik s stranskimi krili, oboje z EPS, zagotavljajo maksimalno zaščito glave in ramen pri stranskih trkih tudi pri večjih otrocih. Avtosedež ojačen z jeklenimi cevmi nudi maksimalno zaščito tudi pri trkih od zadaj. Zaradi odlične označitve je namestitev otročja lahka in so skrbi mladih staršev manjše, saj vedo, da je avtosedež varno pripet. Avtosedež je tudi zavarovan pred morebitnim nehotenim odpenjanjem s strani potnikov v vozilu.

Udobje kot na fotelju

Otroški avtosedež VIAGGIO 1⋅2⋅3 VIA ima odlično sedišče, ki je izdelano iz enake pene kot so avtomobilski sedeži. Nastavljiv naklon pa omogoča udobno spanje tudi za malce večje otroke.

Zakaj izbrati avtosedež VIAGGIO 1⋅2⋅3 VIA?

 • Ker je tako prilagodljiv, da ga lahko uporabljate daljše časovno obdobje v primerjavi z drugimi avtosedeži.
 • Ker ima avtosedež integriran IsoFix podstavek.
 • Ker je zaradi 4D nastavljivosti izredno prilagodljiv.
 • Ker je opremljen za »ALL SIDE« zaščito - maksimalna varnost vseh občutljivih telesnih točk. Avtosedež, ojačen z jeklenimi cevmi pa zagotavlja maksimalno zaščito tudi pri naletih od zadaj.
Avtosedež
Tip namestitve IsoFix
Za okvirno starost 1-12 let
Skupina 1/2/3
Primeren za težo 9-36 kg
Kolekcija 2021
Homologiran ECE R44/04
SIP (side impact system) Da
Tip pasov 5 točkovni
Dovoljena namestitev Na sedeže z IsoFix nastavki
Oblazinjenje Snemljivo in pralno pri 30°C
Prezračevanje Uporabljeni materiali, ki učinkovito preprečujejo potenje.
Nastavitev naklona Da, 5 različnih položajev
Nastavitev vzglavnika Da, v 6 položajev + celotni stranski del v 5 položajev
Nastavitev pasov Da, po višini
Smer namestitve V smeri vožnje
Podstavek Da, IsoFix - integriran
Splošni podatki
Teža v kg 11,8 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) Min: 44 x 54,5 x 59,9 cm Max: 50 x 54,5 x 85 cm
Barva Siva

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha