Kategorije
Treppy Mint – lesen stolček za hranjenje

Treppy Mint – lesen stolček za hranjenje

ProizvajalecTreppy
Šifra: 2033
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 124,90 €

    139,00 €   (- 10%)
  • Brez DDV: 102,38 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Treppy MINT – stolček za hranjenje iz masivnega lesa

Stolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nastavlja opora za noge. Stolček je namenjen otrokom od 6 mesecev dalje, uporaben pa vse tja do 100 kg. Z uporabo adapterjev (opcijsko) pa je na stolček možno namestiti avtosedež in ga tako lahko uporabljate od rojstva. Široka ponudba dodatko pa mu uporabnost še dvigne.Stolček za hranjenje Treppy je 100% varen in je testiran s strani TÜV certifikacijskega organa. Barvanje se izvaja izključno z vodnimi barvami. Izdelano v Sloveniji! Proizvajalec zagotavlja kar 10 letno garancijo na svoj izdelek.
Stolček za hranjenje
Tip Prostostoječ
Uporaben od 6+ mesecev
Funkcija ležalnika Opcijsko
Funkcija posteljice Ne
Nastavljiva višina Da
Nastavljiv naklon Ne
Naslon za noge Nastavljiv
Snemljiv pladenj Opcijsko
Pralen pladenj Da, v pomivalnem stroju
Ogrodje Leseno
Največja obremenitev 100 kg
Opremljen s kolesi Ne
Splošni podatki
Teža v kg 8 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 46,5 x 51 x 80 cm
Barva Zelena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha