Kategorije

Treppy

Blazina za Mint Ni na zalogi
Treppy

Blazina za Mint

Blazina za stolček za hranjenje Treppy MintBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Blazina za Petrol Ni na zalogi
Treppy

Blazina za Petrol

Blazina za stolček za hranjenje Treppy PetrolBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Blazina za Deep Blue Ni na zalogi
Treppy

Blazina za Deep Blue

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Deep BlueBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Blazina za Soft Pink Ni na zalogi
Treppy

Blazina za Soft Pink

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Soft PinkBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Blazina za Light Grey Ni na zalogi
Treppy

Blazina za Light Grey

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Light GreyBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Lesen pladenj za stolček Mint Ni na zalogi
Treppy

Lesen pladenj za stolček Mint

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi MintTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Mint – lesen stolček za hranjenje 10% Ni na zalogi
Treppy

Mint – lesen stolček za hranjenje

Treppy MINT – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nasta..

124,90 € 139,00 €

DREAMY PLUS 3 White lesena posteljica 15% Ni na zalogi
Treppy

DREAMY PLUS 3 White lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spust..

304,90 € 359,00 €

DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljica 15% Ni na zalogi
Treppy

DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spus..

304,90 € 359,00 €

DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljica 15% Ni na zalogi
Treppy

DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le s..

304,90 € 359,00 €

DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljica 15% Ni na zalogi
Treppy

DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le ..

304,90 € 359,00 €

DREAMY PLUS 2 White lesena posteljica 15% Ni na zalogi
Treppy

DREAMY PLUS 2 White lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 White lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spust..

296,50 € 349,00 €

DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljica 15% Ni na zalogi
Treppy

DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spu..

296,50 € 349,00 €

Lesen pladenj za stolček Woody White Ni na zalogi
Treppy

Lesen pladenj za stolček Woody White

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Woody WhiteTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

64,00 €

Woody White – lesen stolček za hranjenje 15% Ni na zalogi
Treppy

Woody White – lesen stolček za hranjenje

Treppy Woody White – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se..

126,50 € 149,00 €

Lesen pladenj za stolček Woody Grey Ni na zalogi
Treppy

Lesen pladenj za stolček Woody Grey

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Woody GreyTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

64,00 €

Woody Grey – lesen stolček za hranjenje 15% Ni na zalogi
Treppy

Woody Grey – lesen stolček za hranjenje

Treppy Woody Grey – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se ..

126,50 € 149,00 €

Lesen pladenj za stolček Petroleum Ni na zalogi
Treppy

Lesen pladenj za stolček Petroleum

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi PetroleumTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Petroleum – lesen stolček za hranjenje 15% Ni na zalogi
Treppy

Petroleum – lesen stolček za hranjenje

Treppy Petroleum – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se ..

118,50 € 139,00 €

Lesen pladenj za stolček Indigo Ni na zalogi
Treppy

Lesen pladenj za stolček Indigo

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi IndigoTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Indigo – lesen stolček za hranjenje 15% Ni na zalogi
Treppy

Indigo – lesen stolček za hranjenje

Treppy Indigo – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nas..

118,50 € 139,00 €

Black & White – lesen stolček za hranjenje 15% Ni na zalogi
Treppy

Black & White – lesen stolček za hranjenje

Treppy Black & White – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako ..

118,50 € 139,00 €

Lesen pladenj za stolček Pastel Brown Ni na zalogi
Treppy

Lesen pladenj za stolček Pastel Brown

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Pastel BrownTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Pastel Brown – lesen stolček za hranjenje 15% Ni na zalogi
Treppy

Pastel Brown – lesen stolček za hranjenje

Treppy Pastel Brown – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako s..

118,50 € 139,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 42 (2 strani)