Kategorije
Trda peresnica COMPACT Mimetic Green 21923

Target Trda peresnica COMPACT Mimetic Green 21923

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622219237
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 8,54 €

    9,98 €   (- 14%)
  • Brez DDV: 7,00 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Trda peresnica COMPACT Confused Black 21923
Kompaktna peresnica Target za varno shranjevanje pisal ter risalnih pripomočkov, kot so ravnilo, trikotnik ipd. Enostavna zasnova z več notranjimi predelki omogoča hitro in urejeno shranjevanje. Peresnica je izdelana iz kvalitetnih materialov z zanimivo ovalno obliko.
  • Ojačeni vogali.
  • Večnamenski predelki.
  • Zapiranje z zadrgo.
  • Velika, primerna za shranjevanje vseh potrebščin.
Šolske potrebščine
Zvrst Peresnica - prazna
Motiv Nevtralni motiv

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha