Kategorije
Target REFLEX FORMULA 17938  - anatomski šolski nahrbtnik, šolska torba

Target REFLEX FORMULA 17938 - anatomski šolski nahrbtnik, šolska torba

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622179388
Na zalogi (kos) : 20
  • 79,90 €

    99,98 €   (- 20%)
  • Brez DDV: 65,49 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Target REFLEX FORMULA 17938 - anatomski šolski nahrbtnik, šolska torba

Šolska torba Target Reflex ima edinstven sistem z imenom »FlexiBall«, kateri  torbi omogoča, da se vedno optimalno prilagodi otrokovemu hrbtišču. Tak sistem je popolna novost na področju šolskih torb in pravilno razporedi  težo šolske torbe. V področju ledvenega področja se torba zaradi vgrajene krogle optimalno in pravilno prilagodi otroku ne glede na tip postave. Tudi gibanje ni več težava, saj se FlexiBall prilagaja v »realnem času« in tako ves čas skrbi za optimalno razporeditev sil in za razbremenitev hrbtenice v največji možni meri. Da pa se šolska torba če boljše prilagodi otroku je Target na novo zasnoval tudi naramnice ter njihovo napenjanje. Z enim samim potegom se šolska torba v območju ramen približa otroku in s tem se tudi bistveno zmanjša vrtilni moment in obremenitve na otroka. Target Reflex je primeren za prvo triado, saj ima trdo anatomsko hrbtišče ter trdo dno. Torba je izdelana iz poliestrskega materiala 600D z odlično vodo-odpornostjo (10.000 mm vodni stolpec) in zapiranjem s pomočjo magnetov. Vsebina je s tem odlično zaščitena pred vremenskimi vplivi. Vse šolske torbe Target Reflex pa imajo vgrajene zelo kvalitetne 3M odsevnike za boljšo vidljivost otroka v mraku in ponoči.   Šolska torba ima 2 leta tovarniške garancije! Vse o šolski torbi Target Reflex pa si lahko preberete v našem članku!
Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Dečku
Primerna za I. triado
Okvirna starost 5-8 let
Motiv Nevtralno
Anatomsko hrbtišče Da
Vodoodporni materiali Da
Material 600D POLYESTER
Kolekcija 2018
Splošni podatki
Teža v kg 1,5 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 38 x 32 x 25 cm
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha