Kategorije

Stolčki za hranjenje


Cam SMARTY POP col 247 - prenosni stolček za hranjenje Ni na zalogi
Cam

Cam SMARTY POP col 247 - prenosni stolček za hranjenje

Cam SMARTY POP col 247 - prenosni stolček za hranjenje Smarty je revolucionaren stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Odlično oblazinjenje stolčka dvigne stolček v višji razred. Made in ItalyZnačilnosti: ..

49,90 €

Cam SMARTY POP col 240 - prenosni stolček za hranjenje Ni na zalogi
Cam

Cam SMARTY POP col 240 - prenosni stolček za hranjenje

Cam SMARTY POP col 240 - prenosni stolček za hranjenje Smarty je revolucionaren stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Odlično oblazinjenje stolčka dvigne stolček v višji razred. Made in ItalyZnačilnosti: ..

49,90 €

Cam IDEA col 247 - prenosni stolček za hranjenje Ni na zalogi
Cam

Cam IDEA col 247 - prenosni stolček za hranjenje

Cam IDEA col 247 - prenosni stolček za hranjenje IDEA je revolucionaren prenosni stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Zaradi univerzalnega sistema za namestitev je primeren za montažo na vsak stol Made in..

66,90 €

Cam IDEA col 240 - prenosni stolček za hranjenje Ni na zalogi
Cam

Cam IDEA col 240 - prenosni stolček za hranjenje

Cam IDEA col 240 - prenosni stolček za hranjenje IDEA je revolucionaren prenosni stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Zaradi univerzalnega sistema za namestitev je primeren za montažo na vsak stol Made in..

66,90 €

Stolček za hranjenje MINI PLUS Cam col 242
Stolček za hranjenje MINI PLUS Cam col 242
Ni na zalogi
Cam

Stolček za hranjenje MINI PLUS Cam col 242

Stolček za hranjenje MINI PLUS Cam col 242 Praktičen in cenovno zelo dostopen stolček za hranjenje primeren za uporabo od 6 meseca dalje.. Made in Italy Značilnosti: Primeren za uporabo med 6 in 36 meseci starosti otroka, dobro oblazinje..

77,90 €

Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 248
Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 248
Ni na zalogi
Cam

Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 248

Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 248 Pappananna je praktilčen in udoben stolček za hranjenje z različnimi višinami sedišča in nastavljivimi nagibi naslona. Ima sinhronizirano premikanje naslonjala in naslona za noge. Narejen v Italiji. ..

102,90 €

Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 247 Ni na zalogi
Cam

Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 247

Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 247 Pappananna je praktilčen in udoben stolček za hranjenje z različnimi višinami sedišča in nastavljivimi nagibi naslona. Ima sinhronizirano premikanje naslonjala in naslona za noge. Narejen v Italiji. ..

102,90 €

Stolček za hranjenje Cam CAMPIONE col 248 Ni na zalogi
Cam

Stolček za hranjenje Cam CAMPIONE col 248

Stolček za hranjenje Cam CAMPIONE col 248 Stolček za hranjenje primeren za uporabo od 6 meseca dalje, omogoča nastavitev sedišča na 6 različnih višin. Patentiran sistem omogoča hkratno nastavitev hrbtnega dela naslona in opore za noge. Značiln..

114,90 €

Stolček za hranjenje Cam CAMPIONE col 247 Ni na zalogi
Cam

Stolček za hranjenje Cam CAMPIONE col 247

Stolček za hranjenje Cam CAMPIONE col 247 Stolček za hranjenje primeren za uporabo od 6 meseca dalje, omogoča nastavitev sedišča na 6 različnih višin. Patentiran sistem omogoča hkratno nastavitev hrbtnega dela naslona in opore za noge. Značiln..

114,90 €

Cam GUSTO col 240 - ležalnik in stolček za hranjenje
Cam GUSTO col 240 - ležalnik in stolček za hranjenje
Ni na zalogi
Cam

Cam GUSTO col 240 - ležalnik in stolček za hranjenje

Cam GUSTO col 240 - ležalnik in stolček za hranjenje Večnamenski ležalnik in stolček za hranjenje Cam GUSTO primeren za prehranjevanje, počitek in spanje. Primeren za uporabo od rojstva dalje. Zaradi nastavitve višine na 8 različnih položajev je m..

154,90 €

Cam GUSTO col 247 - ležalnik in stolček za hranjenje Ni na zalogi
Cam

Cam GUSTO col 247 - ležalnik in stolček za hranjenje

Cam GUSTO col 247 - ležalnik in stolček za hranjenje Večnamenski ležalnik in stolček za hranjenje Cam GUSTO primeren za prehranjevanje, počitek in spanje. Primeren za uporabo od rojstva dalje. Zaradi nastavitve višine na 8 različnih položajev je m..

154,90 €

CAM ISTANTE col 247 - Ležalnik in stolček za hranjenje
CAM ISTANTE col 247 - Ležalnik in stolček za hranjenje
Ni na zalogi
Cam

CAM ISTANTE col 247 - Ležalnik in stolček za hranjenje

CAM ISTANTE COL 247 - LEŽALNIK IN STOLČEK ZA HRANJENJEIstante je nov večnamenski otroški stolček, ki združuje prehranjevanje, spanje in igro. Stolček je enostaven za uporabo in varen za otroka, saj nima ostrih robov. Primeren za uporabo v funkciji le..

179,90 €

CAM ISTANTE col 248 - Ležalnik in stolček za hranjenje Ni na zalogi
Cam

CAM ISTANTE col 248 - Ležalnik in stolček za hranjenje

CAM ISTANTE COL 248 - LEŽALNIK IN STOLČEK ZA HRANJENJEIstante je nov večnamenski otroški stolček, ki združuje prehranjevanje, spanje in igro. Stolček je enostaven za uporabo in varen za otroka, saj nima ostrih robov. Primeren za uporabo v funkciji le..

179,90 €

Cam SMARTY POP col 242 - prenosni stolček za hranjenje 7%
Cam

Cam SMARTY POP col 242 - prenosni stolček za hranjenje

Cam SMARTY POP col 242 - prenosni stolček za hranjenje Smarty je revolucionaren stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Odlično oblazinjenje stolčka dvigne stolček v višji razred. Made in ItalyZnačilnosti: ..

46,40 € 49,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Mint

Blazina za stolček za hranjenje Treppy MintBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Petrol

Blazina za stolček za hranjenje Treppy PetrolBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Deep Blue

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Deep BlueBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Soft Pink

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Soft PinkBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Light Grey

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Light GreyBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Mint

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi MintTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Mint – lesen stolček za hranjenje

Treppy MINT – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nasta..

139,00 €

Maxi Cosi Visoki Stol za Hranjenje Minla - Grey
Maxi Cosi Visoki Stol za Hranjenje Minla - Grey
7%
Maxi Cosi

Maxi Cosi Visoki Stol za Hranjenje Minla - Grey

Maxi Cosi Visoki Stol za Hranjenje Minla - GreyPriljubljen proizvajalec otroških avtomobilskih sedežev Maxi-Cosi sedaj širi svojo ponudbo z novo domačo opremo, tako vas bo blagovna znamka Maxi-Cosi spremljala ne le na cesti ampak tudi doma.Maxi Cosi ..

223,19 € 239,99 €

Stolček Chicco Pocket Snack Sage
Stolček Chicco Pocket Snack Sage
Ni na zalogi
Chicco

Stolček Chicco Pocket Snack Sage

Stolček Chicco Pocket Snack Sage Chicco Pocket Snack je kompakten stolček , ki omogoča otroku hranjenje skupaj s straši, bodisi na dopustu, na izletu, doma ali kjerkoli drugje. Stolček je primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Zlahka se prilago..

44,90 €

Stolček Chicco Pocket Snack Saffron
Stolček Chicco Pocket Snack Saffron
Ni na zalogi
Chicco

Stolček Chicco Pocket Snack Saffron

Stolček Chicco Pocket Snack Saffron Chicco Pocket Snack je kompakten stolček , ki omogoča otroku hranjenje skupaj s straši, bodisi na dopustu, na izletu, doma ali kjerkoli drugje. Stolček je primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Zlahka se pril..

44,90 €

Prikazujem 1 do 24 od 284 (12 strani)