Kategorije
Stolček in ležalnik Pali PAPPY ROCK Grey

Pali Stolček in ležalnik PAPPY ROCK Grey

ProizvajalecPali
Šifra: 34006029
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 272,00 €

    320,00 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 222,95 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Stolček in ležalnik Pali PAPPY ROCK Grey

  Stolček Pali Pappy Rock je večnamenski, ki se lahko uporablja od rojstva do 36 mesecev starosti in se ponaša s  tremi različnimi funkcijami:
  • Multifunkcijski stol z dvojnim pladnjem in igralnim lokom z visečimi igrali (od 6 mesecev dalje).
  • Ležalnik s 3 različnimi nakloni.
  • Ročni ali samodejni gugalnik.
Pappy Rock Pali stolček ima udobno in anatomsko sedišče oblazinjeno v EKO usnje, ki je udobno za otroka in hkrati je enostavno za čiščenje. Stolček ima dvojni pladenj in je nastavljiv po višini. Igralni lok z visečimi igrali dobite že ob samem nakupu.  Varnostni pas je nastavljiv po višini in sledi rasti otroka. Stol je zelo kompakten in ko je zložen stoji samostojno. Stolček ima tudi nastavljivo oporo za noge. Stolček za hranjenje je homologiran za uporabo med 6 in 36 meseci starosti. Ležalnik in ročni ali samodejni gugalnik pa lahko uporabljate že od rojstva dalje. Ležalnik ima tri naklone in vam pomaga pri hranjenju dojenčka preko flaške, saj lahko nastavite optimalen naklon za vašega otroka. Samodejni gugalnik pa poskrbi za otrokovo in vaše udobje. Gugalnik pa ima tudi samodejno funkcijo s katero otroka sam zaziba nazaj v spanec. Ko gugalnik zazna premikanje otroka se začne sam zibati in otroka uspava nazaj.  Konzola za nastavljanje zibanja je na samem stolčku, kjer lahko nastavite tudi predvajanje različnih melodij in zvokov iz narave. Stolček ima tudi vhod za MP3 predvajalnik. Odlična pa je tudi možnost upravljanja stolčka preko Bluetooth povezave, kjer ga lahko nastavljate preko računalnika ali pametnega telefona (Android in IOS) in deluje na baterije. Stolček je homologiran z vsemi EU standardi BS EN 16232: 2013 in EN 14988-1: 2006 + A1: 2012. Ležalnik je uporaben od rojstva dalje, stolček za hranjenje pa od 6 mesecev dalje.
Stolček za hranjenje
Tip Prostostoječ
Uporaben od 0+ mesecev
Funkcija ležalnika Da
Funkcija posteljice Ne
Nastavljiva višina Da
Nastavljiv naklon Da
Naslon za noge Nastavljiv v 3 položaje
Snemljiv pladenj Da
Pralen pladenj Da
Ogrodje ALU
Oblazinjenje Enostavno za čiščenje
Skladen s standardom EN 14988:2006 + A1:2012
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha