Kategorije
Šolska torba - šolski nahrbtnik Superlight BUTTERFLY 00764

Šolska torba - šolski nahrbtnik Superlight BUTTERFLY 00764

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622007643
Na zalogi (kos) : 18
  • 39,00 €

    45,98 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 31,97 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Šolski nahrbtnik Superlight BUTTERFLY 00764

2 leti garancije! Izredno lahek šolski nahrbtnik- super light, ki je primeren tudi za prvo triado z lepo aplikacijo metuljčka in barvami primernimi za deklico. Šolska torba se zapira z dvema zadrgama in ima stranska odlagalna mesta, ki sta opremljena z elastiko.
Anatomsko - ortopedsko hrbtišče, ki omogoča odličen pretok zraka ter s tem zmanjšuje potenje. Lepo nastavljive anatomske in oblazinjenje naramnice pa zagotavljajo odlično lego na telesu. Na torbi so odsevni trakovi za večjo varnost otroka v mraku. Izdelan iz materialov ki odbijajo vodo
Dimenzije 32 x 43 x 18 cm
Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Deklici
Primerna za I. triado
Okvirna starost 5-11 let
Motiv Animals
Anatomsko hrbtišče Da
Žep za plastenko vode Da
Vodoodporni materiali Da
Kolekcija 2018

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha