Kategorije
Smart Trike Tricikel 7 v 1 STR5 -  metuljček

Smart Trike Tricikel 7 v 1 STR5 - metuljček

ProizvajalecSmart Trike
Šifra: 4895211402431
Na zalogi (kos) : 127
  • 167,39 €

    179,99 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 137,20 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Smart Trike Tricikel 7 v 1 STR5 -  metuljček

Predstavljamo STR5, kompakten Smart Trike zložljiv tricikel, s certifikatom za vozičke. Zasnovan kot idealen za družine na poti se popolnoma zloži brez razstavljanja. Je enostaven za prevoz in enostaven za shranjevanje. Narejen tako, da raste z otrokom od 9. do 36. meseca. Patentiran One Touch Steering® omogoča staršem upravljanje tricikla brez napora. Z dotikom ročaja za upravljanje, usmerite tricikel v želeno smer vožnje.

Udoben otroški sedež z oblazinjeno sedežno prevleko ima možnost naklona naslona, za čas počitka, na naslonu oblazinjen naslon za glavo in oblazinjene, snemljive ramenske blazinice.

Varnost - zagotavlja brezskrbno, udobno vožnjo za starše in otroka. Zavorni sistem, ki ga nadzorujejo starši, nastavljivi 5-točkovnim varnostni pas in oblazinjena varovalna ograjica omogočajo, da otrok udobno in varno sedi.

Praktično za starše in zabavno za otroke! Ta tricikel 7 v 1 ima 7 stopenj in tako raste skupaj z vašim otrokom. Od tricikla, ki ga v celoti upravljajo starši do tricikla, ki ga samostojno upravlja otrok. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, sigurnost in ravnotežje na poti, do samostojne vožnje. Otroci se lahko naučijo, kako upravljati in vrteti pedala, ko imajo nadzor starši. Ko je otrok dovolj star, lahko skupaj z njim uživate v funkciji izbora nadzora tricikla. Nadzorni gumb na blatniku prednjega kolesa omogoča staršem, da zlahka preklopijo nadzor tricikla otrok in nazaj na upravljanje starši.

Zagotovljeno dodatno udobje s patentiranimi amortizerji in modnim izgledom, trpežnimi EVA kolesi, ki omogočajo gladko in udobno vožnjo brez udarcev.

Faza 1: Kompaktno zložen. Praktično zložen, lahko ga peljete z izvlečenim ročajem za upravljanje, za lažji transport.
Faza 2 (9m+): Prva vožnja. Sedež z naklonom omogoča udobno počivanje med vožnjo. Otrok gleda v smeri vožnje in opazuje okolico. Nogice udobno počivajo na naslonjalu za noge za dojenčke.
Faza 3 (12m+): Udobno in zabavno. Otrok uživa v udobni vožnji sedeč pokonci, z zložljivo strehico, 5-točkovnim varnostnim pasom, varnostno ograjico in naslonom za noge za dojenčke.
Faza 4 (18m+): Podpora. Odstranite naslon za noge za dojenčke. Namestite zložljiv naslon za noge za malčke, ki otroku omogoča, da otrok sedi bolj pokonci, medtem, ko noge počivajo na naslonu.
Faza 5 (24m+): Razvijanje spretnosti. Odstranite strehico in opazujte, kako otrok razvija ravnotežje, radovednost in sigurnost, ob tem pa uživa v zabavni vožnji in okolici, ki jo opazuje.
Faza 6 (30m+): Učenje vrtenja pedal. Zložite naslon za noge, odstranite varnostno ograjico, namestite pedala in z gumbom za upravljanje preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok. Visoka opora za hrbet in 5-točkovni varnosti pas zagotavljata varnost za otroka medtem, ko poganja tricikel.
Faza 7 (32‐36m): Vzpodbuja neodvisnost. Zložite ročaj za krmiljenje, odstranite visok naslon in varnostni pas. Razvijanje motoričnih spretnosti medtem, ko otrok postane mali raziskovalec.
Dimenzije: 102 x 48 x 96 cm.

Opozorilo: sprednji del strešice v črni in ne v sivi barvi kot je na sliki.
Tricikel
Namenjen Deklici
Primeren do teže 20 kg
Primeren za starost od 0,9+ let
Vodenje s palico Da
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 102 x 48 x 96 cm
Barva Pink

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha