Kategorije
Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke Light Grey

Luma Škatlica EASY WIPE BOX za vlažilne robčke Light Grey

ProizvajalecLuma
Šifra: LU0192905105
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 17,90 €

  • Brez DDV: 14,67 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke Light Grey

Škatlica za vlažilne robčke, ki ne sme manjkati na vaši previjalni mizi ali komodi. Škatla je enostavne oblike, ravnih linij. Zaradi velikosti je primerna za vse blagovne znamke vlažilnih robčkov.Odpiranje je enostavno z enim prstom, tako da  ohranja vlažilne robčke mokre. Narejena je iz trdne plastike.Dimenzije 20 x 12 x 8 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha