Kategorije
Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03

Pali Set za preoblikovanje posteljice LAB03

ProizvajalecPali
Šifra: 025100B
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 167,90 €

    179,90 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 137,62 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03

Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03 v standardno velikost postelje je sestavljen iz
  • Fiksne stranice 2x
  • Ovalne vzmetnice
  • Dodatna podlaga
Dimenzije preoblikovanega ležišča 136 x 72 x 91h cm Da bo komplet popoln lahko dokupite 3 delni set posteljnine primeren za LAB03. p.s. Set za preoblikovanje ne vključuje otroške postelje ki je na sliki.       – Proizvedeno v Italiji
Postelje, ležišča in dodatki
Tip Lesena posteljica
Opcijski dodatki Set za preoblikovanje
Starost 0+ mesecev

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha