Kategorije
Set posteljnine PICCI LIBERTY STAR Montessori - cielo

Picci Set posteljnine LIBERTY STAR Montessori - cielo

ProizvajalecPicci
Šifra: PC143703+PC56003703
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 269,00 €

    299,00 €   (- 10%)
  • Brez DDV: 220,49 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Set posteljnine PICCI LIBERTY STAR Montessori - cielo

Celoten set za posteljo LibertySet sestavljajo
  • obrobe - 4x
  • prešita odeja
  • prevleke za vzglavnik 
  • rjuhe za vzmetnico
p.s. Lesena postelja in vzmetnica nista vključeni v ceni
Obroba postelje
Obroba okoli postelje zagotavlja otroku dodatno varnost pred morebitnimi udarci v času spanja. Otrok se počuti varno in zaščiteno. Obrobe so nič drugega kot blazine, ki se vstavijo v ob straneh posteljice.Dimenzije obrobe dimenzije 120 x 12h cm - 2x in dimenzije 78 x 12h cm -2xMaterial 100% bombaž
Posteljnina
Set posteljnine iz 100% bombaža. Prevleka za vzglavnik je dimenzije 40 x 60 cm.Prešita odeja je zasnovana za uporabo v prostorih ki imajo temperaturo med 16 in 25 stopinjami.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha