Kategorije
Sestavljivi 3D SET 2v1 TOVORNJAK ALI LETALO

Mehano Sestavljivi 3D SET 2v1 TOVORNJAK ALI LETALO

ProizvajalecMehano
Šifra: 3831000391273
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 23,20 €

    24,98 €   (- 7%)
  • Brez DDV: 19,02 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Sestavljivi 3D SET 2v1 TOVORNJAK ALI LETALO

Iz priložene vsebine imate priložnost sestaviti bager ali letalo.Viličar ima premične glavne dele in premični nakladalnik.Letalo ima premični propeler.Dimenzije tovornjaka: 22 x 11 x 11 cm, mere letala: 37 x 25 x 13 cm.Komplet vsebuje 361 kosov.

 OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 letIgrača
Igrača namenjena Fantu
Zvrst Didaktična igrača
Dodaten izbor Avtomobilizem
Starost 6+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha