Kategorije
Ležalnik za kopanje Luma Snow White

Luma Ležalnik za kopanje Snow White

ProizvajalecLuma
Šifra: LU0151710109
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 15,90 €

  • Brez DDV: 13,03 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Ležalnik za kopanje Luma Snow White

Kopanje je lahko tudi prijeten in zabaven dogodek za otroka. Sedež za kopanje je nepogrešljiv dodatek za kopanje otroka.   Otrok v popolni varnosti ima prost dostop do vode, hkrati pa staršem olajša delo.Sedež se lahko uporablja v vsaki kadi.Za dodatno varnost poskrbita še 2 nedrseča žepka, ki ju pritrdite na banjo, tako sedež ne drsi.Dimenzije 49 x 23 x 18 cm
Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Ležalnik za kopanje
Splošni podatki
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha