Kategorije
Prostor-žep za shranjevanje Cam ORSO - col 240

Prostor-žep za shranjevanje Cam ORSO - col 240

ProizvajalecCam
Šifra: G246-240
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 77,90 €

  • Brez DDV: 63,85 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Prostor-žep za shranjevanje Cam ORSO

Prostor za shranjevanje je izdelan iz 100% bombažne tkanine na katerem je tudi ročno vezenje z motivom medveda. Priveže se jo na rob postelje in služi za shranjevanje pižame, plenic, igrač,… itd. Pralen material. Dimenzije 50 x 4 x 40h cm       – Proizvedeno v Italiji
Dodatek v otroški sobi
Zvrst dodatka Prostor za shranjevanje
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha