Kategorije

Pripomočki v kopalnici


Luma

Ležalnik za kopanje Sage Green

  Ležalnik za kopanje Luma Sage Green Kopanje je lahko tudi prijeten in zabaven dogodek za otroka. Sedež za kopanje je nepogrešljiv dodatek za kopanje otroka.    Otrok v popolni varnosti ima prost dostop do vode, hkrati pa staršem olajša delo. Sedež ..

15,90 €

Luma

Banjica Sage Green

Banjica Luma Sage Green Udobna kopalna kad s sodobnim dizajnom. Lahko uporabljate samo banjico ali dokupite stojalo za banjice in banjico uporabljate na stojalu. Dimenzije 79 x 39 x 25 cm      OPOZORILA pri uporabi banjice   ..

25,00 €

Luma

Banjica Blossom Pink

Banjica Luma Blossom Pink Udobna kopalna kad s sodobnim dizajnom. Lahko uporabljate samo banjico ali dokupite stojalo za banjice in banjico uporabljate na stojalu. Dimenzije 79 x 39 x 25 cm    OPOZORILA pri uporabi banjice     ..

25,00 €

Luma

Komplet za otroško kopanje Sage Green

Komplet za otroško kopanje Luma Sage Green Komplet za otroško kopanje je namenjen mladim družinam. Komplet je sestavljen iz 7 delov stojala za banjico banjice sedeža za kopanje kompleta za nego - manikura krtače in glavnika termometra za merjenje te..

124,90 €

Cam

Banjica BABY BAGNO col U51

Banjica BABY BAGNO Cam col U51 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti.Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu.Priroč..

29,90 €

Banjica BABY BAGNO  col U52 Ni na zalogi
Cam

Banjica BABY BAGNO col U52

Banjica BABY BAGNO Cam col U52 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti.Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu.Priroč..

29,90 €

Chicco

Banjica s stojalom Bubble Nest Ocean

  Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Ocean Bubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenz..

104,90 €

Ležalnik za kopanje  GREY
Ležalnik za kopanje  GREY
Ni na zalogi
Angelcare

Ležalnik za kopanje GREY

Ležalnik za kopanje Angelcare GREY Ležalnik za kopanje Angelcare Soft touch ponuja optimalno udobje in varnost za majhne otroke v kadi. Edinstvena oblika združuje trpežne stranice in kotno površino mehke in topla plastike. Nosilec Soft touch Bath ima..

29,60 €

Angelcare

Ležalnik za kopanje PINK

Ležalnik za kopanje Angelcare PINK Ležalnik za kopanje Angelcare Soft touch ponuja optimalno udobje in varnost za majhne otroke v kadi. Edinstvena oblika združuje trpežne stranice in kotno površino mehke in topla plastike. Nosilec Soft touch Bath ima..

29,60 €

Plebani

Nastavek za WC v beli barvi

Nastavek za WC Plebani v beli barvi  Idealen pripomoček za privajanje otroka na uporabo stranišča.- Anatomske oblike, udoben,- protidrsna guma na spodnjem delu nastavka mu daje  dodatno varnost,- primeren za vse vrste WC straniščnih školjk,- različne..

9,89 €

Plebani

Pručka STEP v modri barvi

Pručka PLEBANI STEP v modri barvi                                                             Čvrsta in stabilna stopnička za pomoč vašemu malčku pri navajanju na WC školjko. Stabilnost zagotavljajo 4 protidrsne gumirane noge.Priporočamo še:nastavek ..

9,89 €

Plebani

Kahlica POTTY v modri barvi

Kahlica Plebani POTTY v modri barvi Anatomska kahlica z držalom v modri barvi...

9,89 €

Plebani

Kahlica POTTY v pink barvi

Kahlica Plebani POTTY v pink barvi Anatomska kahlica z držalom v pink barvi...

9,89 €

Plebani

Kahlica POTTY v zeleni barvi

Kahlica Plebani POTTY v zeleni barvi Anatomska kahlica z držalom v zeleni barvi...

9,89 €

Plebani

Kahlica POTTY v rumeni barvi

Kahlica Plebani POTTY v rumeni barvi Anatomska kahlica z držalom v rumeni barvi...

9,89 €

Komplet za otroško kopanje  Light Grey Ni na zalogi
Luma

Komplet za otroško kopanje Light Grey

Komplet za otroško kopanje Luma Light GreyKomplet za otroško kopanje je namenjen mladim družinam.Komplet je sestavljen iz 7 delovstojala za banjicobanjicesedeža za kopanjekompleta za nego - manikurakrtače in glavnikatermometra za merjenje temperaturo..

124,90 €

Luma

Komplet za otroško kopanje Snow White

Komplet za otroško kopanje Luma Snow WhiteKomplet za otroško kopanje je namenjen mladim družinam.Komplet je sestavljen iz 7 delovstojala za banjicobanjicesedeža za kopanjekompleta za nego - manikurakrtače in glavnikatermometra za merjenje temperaturo..

124,90 €

Luma

Banjica Blue

Banjica Luma BlueUdobna kopalna kad s sodobnim dizajnom. Lahko uporabljate samo banjico ali dokupite stojalo za banjice in banjico uporabljate na stojalu.Dimenzije 79 x 39 x 25 cm OPOZORILA pri uporabi banjice ..

26,90 €

Luma

Banjica Light Grey

Banjica Luma Light GreyUdobna kopalna kad s sodobnim dizajnom. Lahko uporabljate samo banjico ali dokupite stojalo za banjice in banjico uporabljate na stojalu.Dimenzije 79 x 39 x 25 cm OPOZORILA pri uporabi banjice ..

25,00 €

Luma

Banjica Snow White

Banjica Luma Snow WhiteUdobna kopalna kad s sodobnim dizajnom. Lahko uporabljate samo banjico ali dokupite stojalo za banjice in banjico uporabljate na stojalu.Dimenzije 79 x 39 x 25 cm OPOZORILA pri uporabi banjice ..

25,00 €

Luma

Stojalo za banjico Dark Grey

Stojalo za banjico Luma Dark GreyStojalo za banjico Luma. Primerna in narejena izključno za blagovno znamko Luma. Banjica se enostavno pritrdi na stojalo.Ko banjice in stojala ne potrebujete lahko enostavno stojalo zložite in shranite do naslednje up..

37,91 €

Luma

Stojalo za banjico White

Stojalo za banjico Luma WhiteStojalo za banjico Luma. Primerna in narejena izključno za blagovno znamko Luma. Banjica se enostavno pritrdi na stojalo.Ko banjice in stojala ne potrebujete lahko enostavno stojalo zložite in shranite do naslednje uporab..

37,91 €

Luma

Ležalnik za kopanje Snow White

Ležalnik za kopanje Luma Snow White Kopanje je lahko tudi prijeten in zabaven dogodek za otroka. Sedež za kopanje je nepogrešljiv dodatek za kopanje otroka.    Otrok v popolni varnosti ima prost dostop do vode, hkrati pa staršem olajša delo. Sedež se..

15,90 €

Luma

Ležalnik za kopanje Light Grey

Ležalnik za kopanje Luma Light Grey Kopanje je lahko tudi prijeten in zabaven dogodek za otroka. Sedež za kopanje je nepogrešljiv dodatek za kopanje otroka.   Otrok v popolni varnosti ima prost dostop do vode, hkrati pa staršem olajša delo.Sedež s..

15,90 €

Prikazujem 1 do 24 od 43 (2 strani)