Kategorije

Pripomočki pri hranjenju


Avent Lonček s slamico 200 ml - lila - SCF796
Avent Lonček s slamico 200 ml - lila - SCF796
7%
Avent

Avent Lonček s slamico 200 ml - lila - SCF796

Avent Lonček s slamico 200 ml - lila - SCF796Stekleničke Philips Avent sledijo razvoju vašega otroka. Učenje samostojnega pitja je ključen korak pri razvoju otroka. Podpiramo otrokovo potovanje do samostojnega pitja, saj pomagamo omogočiti enostaven ..

9,29 € 9,99 €

Avent Tolažilna duda Utra air, sil. 6-18m, nočna, 2 kom
Avent Tolažilna duda Utra air, sil. 6-18m, nočna, 2 kom
7%
Avent

Avent Tolažilna duda Utra air, sil. 6-18m, nočna, 2 kom

Avent Tolažilna duda Utra air, sil. 6-18m, nočna, 2 komDojenčka pomirite z dudo, ki koži omogoča dihanje in jo je ponoči mogoče enostavno najti.Duda ultra air night se ponaša z izjemno velikimi odprtinami, ki skrbijo za mehko in suho občutljivo kožo,..

7,43 € 7,99 €

Čistilo za stekleničke Chicco Ni na zalogi
Chicco

Čistilo za stekleničke Chicco

Čistilo za stekleničke ChiccoČistilo, posebej zasnovano za čiščenje steklenic za hranjenje, dud in drugih dodatkov za dojenčke. Formula vsebuje sestavine naravnega izvora. Dermatološko testirano na občutljivi koži. Brez barvil in vonja.  NAVODILA: Ra..

3,99 €

Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1
Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1
5%
Chicco

Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1

Mešalnik in soparnik Chicco Easy Meal 4 v 1Easy Meal 4 v 1 odlikujejo možnost dušenja, sekljanja, odmrzovanja in pogrevanja hrane. 4 lastnosti v enem aparatu prihranijo kupe umazane posode in čas pri pripravi obrokov za otroke.Prav tako dušenje hrane..

113,90 € 119,90 €

Termo krožnik Chicco - moder 5%
Chicco

Termo krožnik Chicco - moder

Termo krožnik Chicco - moderChicco termo krožnik poskrbi, da hrana dalj časa ostaja topla in primerna za uživanje. Krožnik ima prostor, v katerega se natoči toplo vodo, ki dalj časa ohranja temperaturo hrane. Sestavljena je iz ergonomske oblike in za..

13,30 € 13,99 €

Termo krožnik Chicco - roza 4%
Chicco

Termo krožnik Chicco - roza

Termo krožnik Chicco - rozaChicco termo krožnik poskrbi, da hrana dalj časa ostaja topla in primerna za uživanje. Krožnik ima prostor, v katerega se natoči toplo vodo, ki dalj časa ohranja temperaturo hrane. Sestavljena je iz ergonomske oblike in zaš..

13,30 € 13,90 €

TERMO POSODA CHICCO MUM&BABY, zelena
TERMO POSODA CHICCO MUM&BABY, zelena
5%
Chicco

TERMO POSODA CHICCO MUM&BABY, zelena

TERMO POSODA CHICCO MUM&BABY, zelenaPriročna termo posoda je kompaktna in prostorna ter primerna za potovanja in izlete. Temperaturo zadrži do 6 ur. Pokrov z dobrim tesnjenjem preprečuje polivanje vsebine. Izdelana je iz nerjavečega jekla...

17,00 € 17,90 €

Termo posoda Chicco Mum&Baby, roza
Termo posoda Chicco Mum&Baby, roza
5%
Chicco

Termo posoda Chicco Mum&Baby, roza

Termo posoda Chicco Mum&Baby, rozaPriročna termo posoda je kompaktna in prostorna ter primerna za potovanja in izlete. Temperaturo zadrži do 6 ur. Pokrov z dobrim tesnjenjem preprečuje polivanje vsebine. Izdelana je iz nerjavečega jekla...

17,00 € 17,90 €

TERMO CHICCO STEKLENICA 5%
Chicco

TERMO CHICCO STEKLENICA

Termo Chicco steklenicaPisana termo steklenička je primerna za uporabo doma in na poti, saj omogoča, da imate vroče napitke vedno pripravljene za uživanje. Tempraturo zadrži do 5 ur. Pokrovček je hkrati tudi skodelica.Primerna za 500 ml tekočine...

17,00 € 17,90 €

Termo steklenica Chicco Drinky
Termo steklenica Chicco Drinky
5%
Chicco

Termo steklenica Chicco Drinky

Termo steklenica Chicco DrinkyChicco termo steklenica Drinky je primerna za večkratno uporabo oziroma ponovno polnjenje, s čimer pripomore k navajanju otrok na okolju prijazno ravnanje.Izdelana je iz trpežnega, praktičnega in za ponovno uporabo prime..

17,00 € 17,90 €

Chicco

LONČEK CHICCO SHINY CUP 14M+ MODRA

Lonček Chicco Shiny Cup 14m+ modraLonček ki se sveti ponoči! Otroku zaradi izolirane stene lončka ohranja pijačo hladno in mu nudi udobno pitje. Odporen je na grizenje in preprečuje polivanja tekočine. Zaradi tankega nastavka je pitje iz tega lončka ..

11,90 €

Chicco

Lonček Chicco Shiny Cup 14m+ roza

Lonček Chicco Shiny Cup 14m+ rozaLonček ki se sveti ponoči! Otroku zaradi izolirane stene lončka ohranja pijačo hladno in mu nudi udobno pitje. Odporen je na grizenje in preprečuje polivanja tekočine. Zaradi tankega nastavka je pitje iz tega lončka p..

11,90 €

Chicco

Lonček Chicco Sport Cup 14m+ modra

Lonček Chicco Sport Cup 14m+ modraLonček za bolj športno aktivne družine. Tisti ki imate radi dolge sprehode z vašim malčkom, boste bili priskrbljeni tudi za njihovo dehidracijo. Brez strahu, da se bo tekočina polila lahko nosite v torbi, nahrbtniku ..

9,90 €

Chicco

Lonček Chicco Perfect 12m+

Lonček Chicco Perfect 12m+Lonček za enostavno učenje pitja, ki omogoča preprost prehod iz stekleničke na kozarec, saj silikonska membrana prepušča tekočino s pritiskom otroških ustnic na rob lončka, a hkrati preprečuje polivanje. Če membrano odstrani..

9,90 €

Chicco

LONČEK CHICCO Z NASTAVKOM 4M+, modra

LONČEK CHICCO Z NASTAVKOM 4M+, modraIdealen lonček za enostaven prehod iz dojenja ali hranjenja na pitje iz lončka. Cucelj je izredno nežen do občutljive dojenčkove dlesni.Priporočamo: od 4 mesecev naprej...

8,90 €

Chicco

Lonček Chicco z nastavkom 4m+, roza

Lonček Chicco z nastavkom 4m+, rozaIdealen lonček za enostaven prehod iz dojenja ali hranjenja na pitje iz lončka. Cucelj je izredno nežen do občutljive dojenčkove dlesni.Priporočamo: od 4 mesecev naprej...

8,90 €

Chicco

Slinček Chicco z grizalom - modra

Slinček Chicco z grizalom - modraGrizalo iz mehke gume je idealen pripomoček za začetno obdobje rasti otrokovih zobkov in lajšajo bolečino. Slinček pa je iz mehkega in vpojnega bombaža, primeren za strojno pranje in modnega izgleda...

9,90 €

Chicco

Slinček Chicco z grizalom - roza

Slinček Chicco z grizalom - rozaGrizalo iz mehke gume je idealen pripomoček za začetno obdobje rasti otrokovih zobkov in lajšajo bolečino. Slinček pa je iz mehkega in vpojnega bombaža, primeren za strojno pranje in modnega izgleda...

9,90 €

Chicco

Duda Chicco Comfort 0-6 m - modra

Duda  Chicco Comfort 0-6 m - modraLastnosti:starost: 0-6 mesecev,silikonski cucelj,brez BPA,pakiranje vsebuje 2 dudi. ..

6,90 €

Chicco

Duda Chicco Comfort 0-6 m - roza

Duda Chicco Comfort 0-6 m - rozaLastnosti:starost: 0-6 mesecev,silikonski cucelj,brez BPA,pakiranje vsebuje 2 dudi. ..

6,90 €

Chicco

DUDA CHICCO PHYSIO SOFT 0-6 M, MODRA IN PROZORNA

DUDA CHICCO PHYSIO SOFT 0-6 M, modra IN PROZORNAZa mehak in nežen občutek pri sesanju. Zelo primerna tudi kot nočna duda, ker je celotna iz silikona. Luknjice omogočajo zraku, da kroži in tako preprečujejo zadrževanje sline. Lastnosti: starost: 0-6 m..

6,50 €

Chicco

Duda Chicco Physio Soft 0-6 m, roza in prozorna

Duda Chicco Physio Soft 0-6 m, roza in prozornaZa mehak in nežen občutek pri sesanju. Zelo primerna tudi kot nočna duda, ker je celotna iz silikona. Luknjice omogočajo zraku, da kroži in tako preprečujejo zadrževanje sline. Lastnosti: starost: 0-6 m,..

6,50 €

Chicco

DUDA CHICCO PHYSIO SOFT IZ LATEKSA, 12+M, 2KOS

DUDA CHICCO PHYSIO SOFT IZ LATEKSA, 12+M, 2KOSEna duda več funkcij. Chicco duda iz lateksa je odlična za vašega otroka saj mu nudi prijeten občutek, anatomski razvoj ustne votline, jezika, naravni sesalni nagon in začetno rast zob. Lastnosti:2 kosa v..

6,99 €

Chicco

DUDA CHICCO PHYSIO SOFT IZ LATEKSA, 6-12M, 2KOS

DUDA CHICCO PHYSIO SOFT IZ LATEKSA, 6-12M, 2KOSEna duda več funkcij. Chicco duda iz lateksa je odlična za vašega otroka saj mu nudi prijeten občutek, anatomski razvoj ustne votline, jezika, naravni sesalni nagon in začetno rast zob. Lastnosti:2 kosa ..

6,99 €

Prikazujem 1 do 24 od 88 (4 strani)