Kategorije

Pripomočki pri dojenju


Avent

SCF153/11 ščitnik za bradavice S, 2/1

Avent SCF153/11 ščitnik za bradavice S, 2/1 Ščitniki so izdelani iz najtanjšega, mehkega silikona, brez vonja in okusa, ščitijo pa boleče in razpokane bradavice med dojenjem. Imajo obliko metuljčka, kar omogoča dojenčku pristnejši stik z vašo dojko...

8,99 €

Avent

Ročna prsna črpalka Standard SCF430/10

Avent Ročna prsna črpalka Standard SCF430/10 Nova Philips Avent ročna prsna črpalka ima vgrajeno Natural Motion tehnologijo, ki s kombinacijo pritiska in sesanja posnema dojenčkov vzorec sesanja ter omogoča udobno in hitro sproščanje mleka. Omogoča ..

51,00 €

Avent

Prsna črpalka - SCF330/20 - DARILO: Prsne blazinice 24 kosov

Avent Prsna črpalka - SCF330/20 - DARILO: Prsne blazinice 24 kosov DARILO: Ob nakupu prsne črpalke SCF330/20 prejmete darilo - prsne blazinice 24 kosov.Prsna črpalka se ponaša s posebno obliko, ki posnema malčkov vzorec sesanja. Zaradi nežnega delov..

50,00 €

Avent

Električna prsna črpalka Standard - enojna SCF395/11

Električna prsna črpalka Standard AVENTUčinkovito črpanje za mamice. Po navdihu otrok.Predstavljamo prihodnost črpanja mleka s popolnim ravnovesjem sesanja in stimulacije bradavic. Pri razvoju tehnologije smo upoštevali način, kako otrok naravno sesa..

140,00 €

Električna črpalka  Natural Feeling
Električna črpalka  Natural Feeling
Ni na zalogi
Chicco

Električna črpalka Natural Feeling

Električna črpalka Chicco Natural Feeling Električna črpalka Chicco ima mehek silikonski nastavek, ki se prilagaja fiziologiji prsi. Omogoča nastavitev intenzitete in dolžine črpanja. Vgrajena spominska nastavitev, kar posledično pomeni da ni potreb..

124,90 €

Chicco

Ročna črpalka Natural Feeling

Ročna črpalka Chicco Natural Feeling Odličen pripomoček za podaljšanje dojenja.  Naravni občutek mehkega silikona, ki ustreza vsem velikosti prsiii in ergonomski ročaj so prijazni do mame Od mame je odvisna intenziteta in hitrost črpanja...

31,90 €

Chicco

Blazinice za prsi PHY - 60 kos

Blazinice za prsi PHY Chicco - 60 kos Izredno vpojne blazinice, ki zagotavljajo zračnost Mehke in prijetne na dotik z občutljivo kožo v času dojenja Za večjo stabilnost in oprijem, blazinice se lahko "nalepijo" na modrček. Vsaka blazinica je v svoji..

7,17 €

Chicco

Blazinice za prsi PHY - 120 kos

Blazinice za prsi PHY Chicco  Izredno vpojne blazinice, ki zagotavljajo zračnost Mehke in prijetne na dotik z občutljivo kožo v času dojenja Za večjo stabilnost in oprijem, blazinice se lahko "nalepijo" na modrček. Vsaka blazinica je v svoji vrečki...

14,90 €

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)