Kategorije
Prevleka za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING Bordo

Picci Prevleka za posteljo Montessori JUNIOR PING Bordo

ProizvajalecPicci
Šifra: PC603145
Predviden dobavni rok:  4-8 delovnih dni 
  • 99,90 €

    118,00 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 81,89 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Prevleka za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING Bordo

Prevleka za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije streho posteljice in jo sprmeeni v toplo in prijetno počitniško hišico. Prepustite otroku domišljijo.Naredite otroško sobo še lepšo in zabavnejšo. Pralno v pralnem stroju na 40 ° C Material 100% bombaž.
Dodatek v otroški sobi
Zvrst dodatka Šotor

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha