Kategorije

Kvalitetne previjalne mizePlebani

Prenosna previjalna miza JOLLY Modra

Prenosna previjalna miza Plebani JOLLY Modra Trdo dno! Previjalna miza je popolnoma varna za uporabo, homologirana skladno z EU normativi EN 12221, narejena iz plastike. Na sami previjalni mizi se nahaja PVC previjalna blazina, ki omogoča hitro in ..

45,01 €

Plebani

Prenosna previjalna miza JOLLY Roza

Prenosna previjalna miza Plebani JOLLY Roza Trdo dno! Previjalna miza je popolnoma varna za uporabo, homologirana skladno z EU normativi EN 12221, narejena iz plastike. Na sami previjalni mizi se nahaja PVC previjalna blazina, ki omogoča hitro in e..

45,01 €

Prenosna previjalna miza JOLLY Beige Ni na zalogi
Plebani

Prenosna previjalna miza JOLLY Beige

Prenosna previjalna miza Plebani JOLLY Beige Trdo dno! Previjalna miza je popolnoma varna za uporabo, homologirana skladno z EU normativi EN 12221, narejena iz plastike. Na sami previjalni mizi se nahaja PVC previjalna blazina, ki omogoča hitro in..

45,01 €

DODO- previjalna miza - previjalna komoda z banjico Ni na zalogi
Pali

DODO- previjalna miza - previjalna komoda z banjico

Pali DODO - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previj..

319,01 €

Pali

DAISY - previjalna miza - previjalna komoda z banjico

Pali DAISY - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previ..

289,01 €

TEO Bianco - previjalna miza - previjalna komoda z banjico Ni na zalogi
Pali

TEO Bianco - previjalna miza - previjalna komoda z banjico

Pali TEO Bianco - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna ..

216,00 €

Previjalna miza  TEDDY grey Ni na zalogi
Cam

Previjalna miza TEDDY grey

  Previjalna miza Cam TEDDY grey Cam ORSO je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banji..

249,90 €

Previjalna miza  ORSO Luna Ni na zalogi
Cam

Previjalna miza ORSO Luna

  Previjalna miza Cam ORSO Luna Cam ORSO je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjic..

249,90 €

Cam

Previjalna miza ASIA Grey col 247

  Previjalna miza Cam ASIA Grey col 247 Asia je lesena previjalna miza z enostavnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter vam ..

227,01 €

Previjalna miza ASIA Tortora col 248
Previjalna miza ASIA Tortora col 248
Ni na zalogi
Cam

Previjalna miza ASIA Tortora col 248

  Previjalna miza Cam ASIA Tortora col 248 Asia je lesena previjalna miza z enostavnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter v..

227,01 €

Previjalna miza  ASIA White col 260 Ni na zalogi
Cam

Previjalna miza ASIA White col 260

  Previjalna miza Cam ASIA White col 260 Asia je lesena previjalna miza z enostavnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter vam..

227,01 €

Cam

Previjalna miza z banjico CAMBIO col 259

  Previjalna miza z banjico Cam CAMBIO col 259 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Dobro podložena previja..

125,00 €

Previjalna miza z banjico CAMBIO col 260
Previjalna miza z banjico CAMBIO col 260
Ni na zalogi
Cam

Previjalna miza z banjico CAMBIO col 260

  Previjalna miza z banjico Cam CAMBIO col 260 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Dobro podložena previja..

125,00 €

Previjalna miza z banjico  AQUA SPA col 260
Previjalna miza z banjico  AQUA SPA col 260
Ni na zalogi
Cam

Previjalna miza z banjico AQUA SPA col 260

​​ Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 260 AQUA SPA  lahko uporabljate kjerkoli tako za kopanje kot tudi samo previjanje otroka. Previjalna miza je opremljena tudi s priročno mizico (razširitveni dodatek), na katerega lahko položite previjaln..

125,00 €

Cam

Previjalna miza z banjico VOLARE col 260

Previjalna miza z banjico Cam VOLARE col 260 Zložljiva previjalna miza za otroke od 0 do 13 mesecev. Mehka previjalna blazina, varnostni zavihki proti prevrnitvi otroka, široka in anatomska banjica, dve smeri uporabe (od 0 do 6 in od 6 do 12 mesecev..

89,90 €

Cam

Previjalna miza z banjico VOLARE col 259

Previjalna miza z banjico Cam VOLARE col 259 Zložljiva previjalna miza za otroke od 0 do 13 mesecev. Mehka previjalna blazina, varnostni zavihki proti prevrnitvi otroka, široka in anatomska banjica, dve smeri uporabe (od 0 do 6 in od 6 do 12 mesecev..

89,90 €

Cam

Previjalna miza z banjico VOLARE col 248

Previjalna miza z banjico Cam VOLARE col 248 Zložljiva previjalna miza za otroke od 0 do 13 mesecev. Mehka previjalna blazina, varnostni zavihki proti prevrnitvi otroka, široka in anatomska banjica, dve smeri uporabe (od 0 do 6 in od 6 do 12 mesecev..

89,90 €

Previjalna miza ATHENA Natural
Previjalna miza ATHENA Natural
Ni na zalogi
Foppapedretti

Previjalna miza ATHENA Natural

Previjalna miza Foppapedretti ATHENA Natural   Nova lesena previjalna miza ATHENA by Foppapedretti je linearnega in modernega dizajna, prilagaja se vsakemu slogi, hkrati pa je tudi zelo udobna. Narejena je iz masivnega bukovega lesa. Previjalna miza ..

224,89 €

Previjalna miza ATHENA White
Previjalna miza ATHENA White
Ni na zalogi
Foppapedretti

Previjalna miza ATHENA White

Previjalna miza Foppapedretti ATHENA White   Nova lesena previjalna miza ATHENA by Foppapedretti je linearnega in modernega dizajna, prilagaja se vsakemu slogi, hkrati pa je tudi zelo udobna. Narejena je iz masivnega bukovega lesa. Previjalna miza je..

224,89 €

GOLOSONE - previjalna miza z banjico
GOLOSONE - previjalna miza z banjico
Ni na zalogi
Foppapedretti

GOLOSONE - previjalna miza z banjico

Foppapedretti GOLOSONE - previjalna miza z banjico   Previjalna miza z banjico je uporabna od rojstva dalje, ima odstranljivo banjico, tri velike predale in PVC previjalno podlogo. Predali imajo riliefno poslikavo požrešnega medveda s čebelami in srč..

297,90 €

DOLCECUORE - previjalna miza z banjico
DOLCECUORE - previjalna miza z banjico
Ni na zalogi
Foppapedretti

DOLCECUORE - previjalna miza z banjico

Foppapedretti DOLCECUORE - previjalna miza z banjico   Previjalna miza z banjico je uporabna od rojstva dalje, ima odstranljivo banjico, tri velike predale in PVC previjalno podlogo. Predali imajo riliefno poslikavo Medveda  Narejeno v Italiji. Previ..

314,00 €

MY LITTLE LOVE - previjalna miza z banjico
MY LITTLE LOVE - previjalna miza z banjico
Ni na zalogi
Foppapedretti

MY LITTLE LOVE - previjalna miza z banjico

Foppapedretti MY LITTLE LOVE - previjalna miza z banjico Dvobarvna previjalna miza z banjico s poslikavo medvedka je zaščitni znak modela My Little Love.  Previjalna miza z banjico je uporabna od rojstva dalje, ima odstranljivo banjico, tri velike pr..

319,90 €

Cam

Previjalna miza z banjico CAMBIO col 247

  Previjalna miza z banjico Cam CAMBIO col 247 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Dobro podložena previja..

125,00 €

Cam

Previjalna miza z banjico CAMBIO col 248

Previjalna miza z banjico Cam CAMBIO col 248 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Dobro podložena previjalna..

125,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 72 (3 strani)