Kategorije
Previjalna torba BORSA Black Shine Peg Perego

Peg Perego Previjalna torba BORSA Black Shine

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3401008
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 63,76 €

    75,01 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 52,26 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego BORSA je zasnovana z mislijo na sodobne mame, katere poleg osnovne funkcije previjalne torbe in vsem kar potrebujete ob izhodu z otrokom zahtevajo tudi sodoben in moden izgled. Zato lahko previjalno torbo uporabljate tudi vsakodnevno.

Previjalna Torba Black Shine Peg Perego

Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko jo uporabite tudi pri drugih izdelkih ali kot samostojno torbo, v katerih imate vse potrebno za previjanje vselej s sabo. Notranji in zunanji žepi zagotavljajo veliko prostora za shranjevanje drobnarij kot npr. telefona, dude ali česa podobnega. Previjalno torbo se lahko namesti na vozičke Peg Perego ali se jo uporablja tudi kot modno torbico.
Dodatek k vozičku
Kolekcija 2021
Tip Previjalna torba
Splošni podatki
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha