Kategorije
Previjalna miza Timkid WECCO

Previjalna miza Timkid WECCO

ProizvajalecTimKid
Šifra: BIT100301
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 429,90 €

  • Brez DDV: 352,38 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Previjalna miza Timkid WECCO

Za zahtevne uporabnike

Popolna miza  izdelana iz izjemno odporne HPL kompaktne plošče, je še posebej primerna za uporabo v javnih prostorih, ne glede na to, ali so v vrtcu, kavarni, zdravniški ordinaciji, hotelu ali bazenu. Vodotesen HPL je idealen za vse mokre prostore z visoko vlažnostjo. 

Za montažo na steno

Robustna miza se lahko namesti na steno in je prilagodljiva na poljubni višini. Vključena je jeklena tirnica kot nosilec. WECCO lahko z eno roko enostavno odprete in zaprete. Vgrajeni mehanizmi zagotavljajo varnost mize. V sami mizi je veliko prostora za plenice in izdelke, ima vgrajeni 2 polici.Enostavno čiščenje po previjanju.Visokokvalitetni laminat se enostavno čisti. Vse površine in dobavljena blazina se lahko obriše z vodo in se lahko obdelajo z razkužili.
Lastnosti:
  • vključno s prevleko iz modrega PU usnja (odporna na PVC, maščobo in olje)
  • TÜV-testiran in GS-certificiran
  • visoki stranski deli glede na preprečevanje nesreč BG / GUV-SR S2
  • higiensko in enostavno čiščenje
  • Neobčutljiv na obrabo, udarce in praske
  • opremljene z blažilnimi zavorami, ki ne potrebujejo vzdrževanja
  • Sestavljanje lahko opravi ena oseba
Previjalna mizica
Uporaba Na steni
Tip Lesena
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha