Kategorije
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur

Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur

ProizvajalecTimKid
Šifra: BIT100122
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 422,90 €

    444,90 €   (- 5%)
  • Brez DDV: 346,64 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur

Previjalna miza Kawaform  s stransko višino 10 cm je izdelana iz kvalitetnega les primerna za uporabo v hotelih, restavracijah, ordinacija, kot tudi za zasebno uporabo doma. Izredno moderno oblikovana in je izdelana iz extra močnega zaobljenega lesa. Previjalna miza ima veliko previjalno površino, nastavljiva na poljubno višino. Zapiranje in odpiranje se vrši z enim samim klikom. Zaradi pregibne plošče je izredno kompaktna, kar pomeni da je idealna tudi za tesne sanitarije.
Previjalna blazina je iz PU in je odporna na olja, masti ... 
Vse funkcije in materiali so trajno izdelani in TÜV in GS testirani. Omarici brezplačno priložimo nalepke za označevanje.​

Vzdrževanje previjalne mize ni potrebno. 
Stranici sta povišani in sta skladni z evropskimi varnostnimi standardi.
V omari sta dve akrilni polici. Površina blazine 80 x 64 cm.
Maksimalna obremenitev 50 kg.
Previjalna mizica
Uporaba Na steni
Tip Lesena
Kolekcija 2020
Starost 0+ mesecev
Primerna za težo do 50 kg
Število polic 2
Previjalna blazina Da
Varnostni mehanizmi Proti samodejnemu odpiranju

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha