Kategorije
Previjalna miza Timkid KAWA HPL

Previjalna miza Timkid KAWA HPL

ProizvajalecTimKid
Šifra: BIT100126
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 499,90 €

  • Brez DDV: 409,75 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Previjalna miza Timkid KAWA HPL

Konstrukcijsko močna "specialna izdaja" previjalnik miz je sestavljena iz enostavnega in odpornega kompaktnega HPL. Miza se prilega vsakemu zasebnemu gospodinjstvu in je privlačna tudi za javne prostore, ne glede na to, ali je restavracija, kavarna, ordinacija, hotel ali vrtec. Zaradi tega je družinam lažje oviti straniščni WC. Piktogram z navodilom za navijanje je vgraviran neposredno v površino HPL, ki je obarvan z češnjevim lesom.

Močna miza za preoblikovanje se lahko montira na steno na način, ki varčuje prostor in je prilagodljiv s priloženo jekleno letvijo. Montaža je možna v poljubni višini, tako da lahko starši udobno zavijejo nazaj. Z eno roko lahko enostavno odprete in zaprete KAWA HPL. Vgrajene zavore ventila zagotavljajo, da navijalna plošča ne more padati navzdol. Če se ne uporablja, ostane zamenjava prepognjena, tako da zavzame malo prostora. Zaprta KAWA HPL ima globino samo 22,5 cm in je zato tudi v ozkem prostoru. Nosilnost 50 kg. Veliko prostora za plenice in izdelke za nego ponuja dve vgrajeni polici iz akrilnega stekla. Vodotesna HPL je primerna tudi za mokre prostore, na primer v bazenu. Visoka vlažnost ne vpliva na vzdržljivost mize. Lastnosti:
  • vključno s prevleko iz belega PU usnja (brez PVC-ja, odporne na maščobe in olja)
  • TÜV-testiran in GS-certificiran
  • velika površina navitja 79 x 56 cm
  • higiensko in enostavno čiščenje
  • Neobčutljiv na obrabo, udarce in praske
  • opremljene z blažilnimi zavorami, ki ne potrebujejo vzdrževanja
  • enostavno rokovanje in namestitev ene osebe
     
Previjalna mizica
Uporaba Na steni
Tip Lesena
Kolekcija 2020
Primerna za težo do 50 kg
Odlagalna mesta Da
Dimenzije v cm (š*d*v) Postavljena 60,5 x 81 cm, zložena 69 x 80,5 x 22,5 cm
Splošni podatki
Teža v kg 25 kg
Barva Rjava

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha