Kategorije
Previjalna blazina Cam CONIGLIO

Previjalna blazina Cam CONIGLIO

ProizvajalecCam
Šifra: G287-242
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 69,90 €

  • Brez DDV: 57,30 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Previjalna blazina Cam CONIGLIO

Elegantna mehka previjalna blazina je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Primerna za uporabo na previjalni mizi Cam  kot mehka previjalna blazina. Dimenzije  78 x 48 x 15h cm Na osrednjem delu blazine je ročno vezenje z motivom zajčka in s stranskimi mehkimi poviški za varnost pri preoblačenju Material pralen.   Opomba: Cena velja samo za bombažno previjalno blazino, miza ni všteta v ceni.  
Previjalna mizica
Uporaba Na mizi
Tip Samo blazina
Kolekcija 2020
Starost 0-12 mesecev
Primerna za težo do 15 kg
Previjalna blazina Da

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha