Kategorije

Top prenosne posteljice z dodatki


Cam

Prenosna posteljica LETTINO DAILY DOLCI SOGNI GREY

Prenosna posteljica CAM LETTINO DAILY DOLCI SOGNI GREY Praktična in funkcionalna posteljica ja zasnovana tako, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in vašemu dojenčku nudi vse potrebno udobje. Idealen za otroke od rojstva do starosti treh let. Pren..

127,90 €

Cam

Prenosna posteljica LETTINO DAILY DOLCI SOGNI BEIGE

Prenosna posteljica CAM LETTINO DAILY DOLCI SOGNI BEIGE Praktična in funkcionalna posteljica ja zasnovana tako, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in vašemu dojenčku nudi vse potrebno udobje. Idealen za otroke od rojstva do starosti treh let. Pre..

127,90 €

Cam

Prenosna posteljica LETTINO DAILY PLUS col 260

Prenosna posteljica CAM LETTINO DAILY PLUS col 260 Praktična in funkcionalna posteljica ja zasnovana tako, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in vašemu dojenčku nudi vse potrebno udobje. Idealen za otroke od rojstva do starosti treh let. Prenosna..

119,90 €

Cam

Prenosna posteljica LETTINO DAILY PLUS col 247

Prenosna posteljica CAM LETTINO DAILY PLUS col 247 Praktična in funkcionalna posteljica ja zasnovana tako, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in vašemu dojenčku nudi vse potrebno udobje. Idealen za otroke od rojstva do starosti treh let. Prenosna..

119,90 €

Cam

Prenosna posteljica PISOLINO col 260

Prenosna posteljica Cam PISOLINO col 260 Nova prenosna posteljica blagovne znamke Cam z višjim ležiščem za večje udobje mame in otroka Posteljica obsega: - posteljico s predalom za pižamo,- komplet za spanje na zgornjem nivoju za prve mesece življen..

82,00 €

Cam

Prenosna posteljica PISOLINO col 247

Prenosna posteljica Cam PISOLINO col 247 Nova prenosna posteljica blagovne znamke Cam z višjim ležiščem za večje udobje mame in otroka Posteljica obsega: - posteljico s predalom za pižamo,- komplet za spanje na zgornjem nivoju za prve mesece življenj..

82,00 €

Cam

Prenosna posteljica SONNO Orso Luna col 260

Prenosna posteljica Cam SONNO Orso Luna col 260 Praktična prenosna posteljica za mame in udobna posteljica za malčke, ki so veliko na poti. Značilnosti: Velik žep za shranjevanje. Priložena trša vzmetnica cca 2 cm  Priložena torba za prenašan..

65,00 €

Cam

Prenosna posteljica SONNO Teddy col 247

Prenosna posteljica Cam SONNO Teddy col 247 Praktična prenosna posteljica za mame in udobna posteljica za malčke, ki so veliko na poti. Značilnosti: Velik žep za shranjevanje. Priložena trša vzmetnica cca 2 cm  Priložena torba za prenašanje. ..

65,00 €

Prenosna Postelja  TEDDY TOUR red
Prenosna Postelja  TEDDY TOUR red
Ni na zalogi
Foppapedretti

Prenosna Postelja TEDDY TOUR red

Prenosna Postelja Foppa Pedretti TEDDY TOUR red   Potovalna otroška posteljica je lahko uporabna tudi kot stajica. Ima preprost mehanizem za zlaganje. Vključena je tudi torbo za lažje prenašanje. Zgornji rob je obložen z mehkim udobnim materialom. V ..

54,90 €

Foppapedretti

Prenosna Postelja Foppa Pedretti TEDDY TOUR blue

Prenosna Postelja Foppa Pedretti TEDDY TOUR blue   Potovalna otroška posteljica je lahko uporabna tudi kot stajica. Ima preprost mehanizem za zlaganje. Vključena je tudi torbo za lažje prenašanje. Zgornji rob je obložen z mehkim udobnim materialom. V..

54,90 €

DREAM'N PLAY Minnie - prenosna posteljica
DREAM'N PLAY Minnie - prenosna posteljica
Ni na zalogi
Hauck

DREAM'N PLAY Minnie - prenosna posteljica

Hauck DREAM'N PLAY Minnie - prenosna posteljica   Idealan krevetić za putovanja s motivom Minnie Prijenosni krevetić ima torbu za jednostavno nošenje. Isporučeni tvrđi madrac, za spavanje preporučujemo kupnju tanjeg madraca za prijenosni krevet.   Di..

99,91 €

SLEEP'N PLAY Center 3 Teddy Grey - prenosna posteljica
SLEEP'N PLAY Center 3 Teddy Grey - prenosna posteljica
Ni na zalogi
Hauck

SLEEP'N PLAY Center 3 Teddy Grey - prenosna posteljica

Hauck SLEEP'N PLAY Center 3 Teddy Grey - prenosna posteljica Idealen sopotnik za potovanja je tale 6-delna potovalna posteljica, uporabna od rojstva daljePrenosna posteljica ima stranski vhod-izhod ( z zadrgo )za otroka, kjer se otrok lahko splazi ve..

125,00 €

SLEEP'N PLAY Center 3 Nordic Grey - prenosna posteljica
SLEEP'N PLAY Center 3 Nordic Grey - prenosna posteljica
Ni na zalogi
Hauck

SLEEP'N PLAY Center 3 Nordic Grey - prenosna posteljica

Hauck SLEEP'N PLAY Center 3 Nordic Grey - prenosna posteljica Idealen sopotnik za potovanja je tale 6-delna potovalna posteljica, uporabna od rojstva daljePrenosna posteljica ima stranski vhod-izhod ( z zadrgo )za otroka, kjer se otrok lahko splazi v..

125,00 €

Set za zibelko Ni na zalogi
Pali

Set za zibelko

Set za zibelko PaliSet za zibelko s katerim spremenite posteljo Pali v zibelko.Narejen iz bukovega lesa in primeren za vse postelje Pali...

61,90 €

Prenosna posteljica  DREAMER Grey
Prenosna posteljica  DREAMER Grey
Ni na zalogi
Hauck

Prenosna posteljica DREAMER Grey

Prenosna posteljica Hauck DREAMER Grey Otroška posteljica, zibelka, zložljiva posteljica ali prenosna posteljica---z eno besedo Hauck DREAMER. Omogoča zapiranje z eno samo roko. Vzmetnica se lahko zloži skupaj s posteljico. Hauck Dreamer omogoča tud..

129,91 €

Inglesina

Prenosna posteljica LODGE Ecru

Prenosna posteljica Inglesina LODGE Ecru Barvita prenosna večnamenska postelja ki okrasi spalnico in vas popelje tudi na potovanje. Opremljena z mrežo proti komarjem, torbo za prenašanje, dvojno višino ležišča, odlagalnim mestom in priročno stransko ..

159,91 €

Inglesina

Prenosna posteljica LODGE Blue

Prenosna posteljica Inglesina LODGE Blue Barvita prenosna večnamenska postelja ki okrasi spalnico in vas popelje tudi na potovanje. Opremljena z mrežo proti komarjem, torbo za prenašanje, dvojno višino ležišča, odlagalnim mestom in priročno stransko ..

159,91 €

Prenosna posteljica  LODGE Grey
Prenosna posteljica  LODGE Grey
Ni na zalogi
Inglesina

Prenosna posteljica LODGE Grey

Prenosna posteljica Inglesina LODGE Grey Barvita prenosna večnamenska postelja ki okrasi spalnico in vas popelje tudi na potovanje. Opremljena z mrežo proti komarjem, torbo za prenašanje, dvojno višino ležišča, odlagalnim mestom in priročno stransko ..

159,91 €

Prenosna podloga za spanje  SLEEPER Navy
Prenosna podloga za spanje  SLEEPER Navy
Ni na zalogi
Hauck

Prenosna podloga za spanje SLEEPER Navy

Hauck SLEEPER Navy Spanje je pomembno - predvsem za otroke. Tećko je nadomestiti posteljico, vendar ko je potrebno prenočiti drugje ali ko smo na dopustu je ležišče Sleeper lahko idealna izbira. Narejena je iz mehke pene, višine 6 cm in zložljiva. S..

44,90 €

Inglesina

Prenosna posteljica LODGE Brick

Prenosna posteljica Inglesina LODGE Brick Barvita prenosna večnamenska postelja ki okrasi spalnico in vas popelje tudi na potovanje. Opremljena z mrežo proti komarjem, torbo za prenašanje, dvojno višino ležišča, odlagalnim mestom in priročno stransko..

159,91 €

Prenosna posteljica  EASY SLEEP Mirage Ni na zalogi
Chicco

Prenosna posteljica EASY SLEEP Mirage

Chicco EASY SLEEP Mirage Praktična in udobna prenosna posteljica, sistem zapiranja na dežnik, enostavno zlaganje s 4 gumbi ob straneh, dvojno varovanje proti nehotenemu zapiranju, priložena podložena "vzmetnica", debeline cca 2 cm tudi na krajših st..

99,00 €

Prenosna podloga za spanje  SLEEPER Playpark Ni na zalogi
Hauck

Prenosna podloga za spanje SLEEPER Playpark

Hauck SLEEPER Playpark Spanje je pomembno - predvsem za otroke. Tećko je nadomestiti posteljico, vendar ko je potrebno prenočiti drugje ali ko smo na dopustu je ležišče Sleeper lahko idealna izbira. Narejena je iz mehke pene, višine 6 cm in zložljiv..

44,90 €

Plebani

Komplet za spanje na posteljici

Komplet Plebani za spanje na posteljici Olajšajte si prve tedne in mesece s tem univerzalnim kompletom, ki omogoča, da vaš otrok spi na zgornjem delu prenosne posteljice ali stajice. S tem kompletom v trenutku prestavite nivo višje in ni se vam potr..

29,90 €

Prikazujem 1 do 23 od 23 (1 strani)