Kategorije
Predalnik Pali LEO Tortora

Predalnik Pali LEO Tortora

ProizvajalecPali
Šifra: 0528LEOTOR
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 352,00 €

    405,00 €   (- 13%)
  • Brez DDV: 288,52 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Predalnik Pali LEO Tortora


Visok predalnik Pali LEO Tortoraje primeren za otroške sobe z malo prostora. S 6 predali zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje. Na predalniku sta okraska linije LEO, ki sta kuža in muckaPredalnik iz bukovega lesaDimenzije 48 x 69 x 126h cm
Otroško pohištvo
Kolekcija 2020
Vrsta pohištva Predalnik

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha