Kategorije
Polnilec akumulatorja 6V Peg Perego - JACK priključek

Peg Perego Polnilec akumulatorja 6V - JACK priključek

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9506015
Predviden dobavni rok:  8-15 delovnih dni 
  • 28,49 €

    32,00 €   (- 11%)
  • Brez DDV: 23,35 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

6V polnilec akumulatorja

Nadomestni ali dodatni polnilec akumulatorja za vozila Peg Perego. Odlična rešitev za polnjenje dodatnega akumulatorja. Primernen za vsa nova 6V vozila Peg Perego, ki imajo JACK priključek na avtu. Za starejša vozila je priložen adapter zato z njim lahko polnite vsa 6V vozila blagovne znamke Peg Perego (stara in nova).
Rezervni del
Rezervni del za Otroško vozilo
Vrsta dela Polnilci in akumulatorji

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha