Kategorije
PLAYMOBIL SUITCASES družinski piknik 9103

Playmobil SUITCASES družinski piknik 9103

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789091031
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 16,20 €

    18,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 13,28 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

družinski piknik 9103

Uživajte v popolnem pikniku z družino s pomočjo priročnega kovčka, ki vsebuje vse kar potrebujete za idealen piknik, vključno z odejo, hrano in igračami. Poleg tega kovček vsebuje še voziček in tricikel, da se pikniku lahko pridružijo tudi najmlajši člani družine. Priložene so tudi rastline in veverica.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Playmobil serija Suitcases
Starost 4+ let
Število kosov 62
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 25 x 19 x 5 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha