Kategorije
Prenosljiv štab taktične enote 70338

Playmobil Prenosljiv štab taktične enote 70338

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: playmobil-70338
Zaloga (kos) :  Zadnji kos  
  • 54,90 €

    80,40 €   (- 32%)
  • Brez DDV: 45,00 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Prenosljiv štab taktične enote 70338

Playmobil prenosljiv štab taktične enote s helikopterjem, motornim kolesom z utripajočo lučjo (baterije priložene), nadzornim centrom in taktično enoto. Popoln komplet za zabavo na poti! Primerno za otroke od 8. leta starosti dalje.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Kocke
Kocke namenjene Fantu
Starost 8+

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha