Kategorije
PLAYMOBIL MERMAID WORLD nočna lučka - školjka z biseri 70095

Playmobil MERMAID WORLD nočna lučka - školjka z biseri 70095

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789700957
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 38,30 €

    44,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 31,39 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

nočna lučka - školjka z biseri 70095

Če želite imeti še zadnjo morsko predstavo predenj zaspite je ta nočna lučka, v obliki školjke z biseri za igro, je idealna za vaše otroke za njihov lažji spanec. Lučka spreminja barvo in se avtomatsko izklopi po 15 minutah uporabe(potrebne so 3 baterije AAA)

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Zvrst Morske deklice
Playmobil serija Mermaid World
Starost 4+ let
Število kosov 66
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 39 x 28 x 9 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha