Kategorije
PLAYMOBIL MERMAID WORLD lepotni salon 70096

Playmobil MERMAID WORLD lepotni salon 70096

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789700964
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 21,30 €

    24,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 17,46 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

lepotni salon 70096

Morske deklice so znane kot prave lepotičke in zelo urejene punce. Vendar da so vedno tako čudovite se skriva zadaj trik. Imajo prav poseben lepotni salon s kovčkom za nakit. Morska deklica se lahko lepotiči pred koralnim ogledalom.  

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Zvrst Morske deklice
Playmobil serija Mermaid World
Starost 4+ let
Število kosov 50
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 28 x 19 x 12 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha