Kategorije
PLAYMOBIL MERMAID WORLD gozdna vilinska hiša 70001

Playmobil MERMAID WORLD gozdna vilinska hiša 70001

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789700018
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 31,45 €

    36,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 25,78 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

gozdna vilinska hiša 70001

Gozdna vilinska hiša je opremljena z mizo, pravljičnim prestolom in številnimi dodatki. Vsebuje veliko živali, cvetličarno lanterno, ki sveti v temi in obesek z velikim biserom v obliki srčka, ki se lahko nosi na zapestnici ali ogrlici (nista vključeni).

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Zvrst Morske deklice
Playmobil serija Mermaid World
Starost 4+ let
Število kosov 123
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 39 x 28 x 15 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha