Kategorije
Playmobil HEIDI Učilnica učitelja Traber 70256

Playmobil HEIDI Učilnica učitelja Traber 70256

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789702562
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 22,90 €

  • Brez DDV: 18,77 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Playmobil HEIDI Učilnica učitelja Traber 70256

Zabavne dogodivščine v gorah z serijo Playmobil Heidi. Učilnica gospoda Traberja z liki in dodatki za realistično igro.Poleg učitelja Traberja dobite v kompletu še sledeče like Heidi, Karl-a in WIlliam-a.Set dopolnjujejo še šolske klopi, tabla na katero lahko pišete, ura, torbe, stoli  in ostali dodatkiZa otroke od 4+ letŠtevilko kosov 44

 OPOZORILO: Igrača nI primerna za otroke do 3 let
Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Playmobil serija Heidi
Starost 4+ let
Število kosov 44 kos
Splošni podatki
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha