Kategorije
Playmobil HEIDI Peter Heidi in Klara pri jezeru 70254

Playmobil HEIDI Peter Heidi in Klara pri jezeru 70254

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789702548
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 49,90 €

  • Brez DDV: 40,90 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Playmobil HEIDI Peter Heidi in Klara pri jezeru 70254

Zabavne pustolovščine v gorah z serijo Playmobil Heidi. Set vključuje Klaro, Petra in Heidi pri jezeru. Jezero se lahko napolni z vodo. Poleg dobite še komplet za piknik, skale, vodotok z delujočo črpalko in še veliko ostalih dodatkovZa otroke od 4+ letŠtevilko kosov 74

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let
Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Playmobil serija Heidi
Starost 4+ let
Število kosov 74 kos
Splošni podatki
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha