Kategorije
Playmobil HEIDI Dedkova koča in Heidi 70253

Playmobil HEIDI Dedkova koča in Heidi 70253

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789702531
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 74,90 €

  • Brez DDV: 61,39 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Playmobil HEIDI Dedkova koča in Heidi 70253

Zabavne pustolovščine v gorah z serijo Playmobil Heidi.  Heidi živi z dedkom v planinski koči. Set vključuje dedka, heidi, teto Dete, psička in ptiček Cip. Dodani so vsi pripomočki za ureditev kočeZa otroke od 4+ letŠtevilko kosov 107

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let
Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Playmobil serija Heidi
Starost 4+ let
Število kosov 107 kos
Splošni podatki
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha