Kategorije
Playmobil Gasilci z vodno črpalko 9468

Playmobil Gasilci z vodno črpalko 9468

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789094681
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 16,99 €

    23,99 €   (- 29%)
  • Brez DDV: 13,93 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Gasilci z vodno črpalko 9468 - City Action
  Gori! Hitro pogasite ogenj s pravo vodo! Gasilec pokliče svojega prijatelja na pomoč.Ta hitro zgrabi svojo čelado, sekiro ter črpalko in skupaj hitro pogasita ogenj. Vodnačrpalka se lahko napolni z vodo. V setu dobimo 2 gasilca z veliko opreme, črpalko zavodo, cevi, ogenj in druge dodatke.
 
Kocke
Kocke namenjene Fantu
Playmobil serija City action
Starost 4+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha