Kategorije
PLAYMOBIL COUNTRY sodobna kmečka hiša 70133

Playmobil COUNTRY sodobna kmečka hiša 70133

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789701336
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
  • 42,50 €

    49,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 34,84 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Sodobna kmečka hiša 70133 - Country The Big Farm

Poživite domače in uživajte z živalimi! V vaši sodobni hiši, ki lahko vidite tudi notranjost ima zelo dobro opremljeno kuhinjo z jedilnico, torej hrane in dobre volje ne bo zmanjkalo ter  prijetno spalnico z balkonom. Dobite zraven še dve figurici ki skrbita za njihovo hišo, za kozji hlev in  za številne živali. 

 

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Kocke
Kocke namenjene Deklici | Fantu
Zvrst Kmečko življenje
Playmobil serija Country
Starost 4+ let
Število kosov 180
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 39 x 35 x 12 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha