Kategorije
PLAYMOBIL COUNTRY jahanje na podeželju 6947

Playmobil COUNTRY jahanje na podeželju 6947

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789069474
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 19,55 €

    22,99 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 16,02 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

jahanje na podeželju 6947

Odpeljite se s ponijem in spoznavajte zunanji svet. V setu so trije poniji in tri figurice, dve jahačici in njihov inštruktor. Jahačici sta opremljeni s čeladami in lahko jezdita ponije brez sedla. Poleg dobimo še drevo in potoček, kjer se poniji lahko odžejajo.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Zvrst Kmečko življenje
Playmobil serija Country
Starost 4+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 24 x 18 x 7 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha