Kategorije
Peg Perego Viaggio 2-3 Shuttle Forest - otroški avtosedež - jahač

Peg Perego Viaggio 2-3 Shuttle Forest - otroški avtosedež - jahač

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3255909
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 75,65 €

    89,00 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 62,01 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

VIAGGIO 2-3 SHUTLE Forest 

Praktičen avtosedež – jahač za daljši časovni okvir uporabe. Homologiran in varen za uporabo je od 3 do 12 let in je tako primeren za starejše otroke, ki imajo dovolj močen skelet za pripenjanje z varnostnim pasom. Odličen za uporabo je od 15 do 36 kg.

DUAL LAYER COMFORT

Avtosedež je idealen za daljše vožnje, saj je Viaggio 2-3 Shutle zasnovan tako, da nudi največje udobje zahvaljujoč dvema plastema pene. Prva toga EPS (Expanded Poly Styrene) pena pomaga pri absorbciji sil v primeru nesreče. Druga plast mehke poliuretanske pene, ki ima ergonomsko obliko pa zagotavlja maksimalno udobje tudi na daljših potovanjih. Udobna naslona za roke pa dajeta občutek vožnje na stolu.

DVOJNA MOŽNOST NAMESTITVE

Samo z avtomobilskim varnostnim pasom, če vozilo ni opremljeno z IsoFix priključki ali s priključitvijo IsoFix priključkov na isofix nastavek, ki je integriran v sedežu ter nato z varnostnim pasom.Zahvaljujoč IsoFix priključkom ja Viaggio 2-3 Shutle trdno pritrjen v vozilo. Na ta način sedež ostane vedno pravilno nameščen in nudi največjo stabilnost tudi v zavojih!UDOBJE LAHKO VIDITE IN OBČUTITE!Avtosedež Viaggio 2-3 Shutle je izredno udoben sedež iz pene in je kot pravi avtomobilski sedež.
Avtosedež
Tip namestitve IsoFix | Varnostni pasovi
Za okvirno starost 3-12 let
Skupina 3
Primeren za težo 15-36 kg
Kolekcija 2021
Homologiran ECE R44/04
Oblazinjenje Snemljive ter pralno
Dimenzije v cm (š*d*v) 44 x 40,5 x 24 cm
Teža v kg 3 kg
Splošni podatki
Barva Zelena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha