Kategorije
Peg Perego VIAGGIO 2-3 PLUS SHUTTLE 500 - otroški avtosedež

Peg Perego VIAGGIO 2-3 PLUS SHUTTLE 500 - otroški avtosedež

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3256012
Predviden dobavni rok:  Na zalogi (pri SLO dobavitelju) 
  • 211,65 €

    249,00 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 173,48 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

VIAGGIO 2-3 PLUS SHUTTLE 500

Avtosedež Viaggio 2-3 Plus Shuttle je namenjen večjim otrokom teže med 15 in 36 kg, kar približno znese od 3 leta starosti pa tja do 12 leta (skupina 2/3). Je zadnji avtosedež, ki ga potrebujete za vašega otroka. Zaradi IsoFix priključkov je avtosedež v vsakem avto izjemno stabilen. Otrok pa ja v njem nato varno pripet s 3 točkovnim varnostnim pasom v avtomobilu. A sama montaža je možna tudi brez IsoFix priključkov, kar pomeni, da bo varen prevoz otroka možen tudi v avtih stare mame ali dedka z uporabo samo varnostnih pasov v avtomobilu. Naslon za glavo z vgrajenim držalom za pas lahko nastavite v 5 položajev, kar omogoča udobno in varno vožnjo. Togost vzglavnika je dosežena s kvalitetnim ALU nosilcem. Dodatno udobje nudijo hrbtni naslon in stranski deli z zaščito pred udarci, ki so nastavljivi na tri položaje. Na ta način Viaggio 2-3 Shuttle Plus raste skupaj z vašim otrokom in zagotavlja vse čas varno in udobno vožnjo za otroka. EPS - dodatno oblazinjenje pod samo prevleko (oblazinjenjem) avtosedeža nudi še dodatno raven udobja, saj sedež daje občutek sedenja na mehkem sedežu kot je sam avtomobilski sedež (ni trdo sedišče). Ko vaš otrok preseže težo 22 kg oz. višino 125 cm lahko naslonjalo odstranite (če je otrok utesnjen) in naprej uporabljate samo še jahača. Posebna prednost tega jahača je udobno sedenja ter stabilnost zaradi mehkega sedišča. Kadar pa jahač ni v uporabi ga lahko enostavno shranite v vsak prtljažnik.
Avtosedež
Tip namestitve IsoFix | Varnostni pasovi
Za okvirno starost 3-12 let
Skupina 2/3
Primeren za težo 15-36 kg
Kolekcija 2021
Homologiran ECE R44/04
Oblazinjenje Snemljive ter pralno
Dimenzije v cm (š*d*v) jahač 41 x 44 x 24 cm; dim. sedišča 32 x 36 cm
Teža v kg 3 kg (jahač)
Splošni podatki
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha