Kategorije
Peg Perego Primo Viaggio i-size City Grey - avtosedež 0+

Peg Perego Primo Viaggio i-size City Grey - avtosedež 0+

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3232009
Predviden dobavni rok:  Prosimo preverite 
 • 321,03 €

  369,00 €   (- 13%)
 • Brez DDV: 263,14 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Primo Viaggio i-size City Grey z podstavkom je nadgradnja izjemnega avtosedeža PRIMO VIAGGIO SL proizvajalca Peg Perego, ki je zasnovan po najnovejših smernicah oz. novemu evropskemu standardu i-Size. 

Peg Perego Primo Viaggio i-size City Grey z bazo

Otrok je v njemu obrnjen v nasprotni smeri vožnje vse do višine 83 cm (cca 15 mesecev starosti). Zato je prevoz otroka še bolj varen. Da Peg Perego ve kaj dela pa pove, da je bil njegov predhodnik na ADAC testih odlično ocenjen  (zelo dober z oceno 1,5)V barvah Luxe Peg Perego uporablja svoje najboljše materijale. Avtosedež Primo Viaggio i-size odlikuje še:
 • enostavno nameščanje v avtomobil,
 • enostavno nameščanje avtosedeža na podstavek,
 • maksimalna zaščita otroka v vsem starostnem obdobju (od rojstva do 13 kg),
 • da ima po višini nastavljiv zaščitni sistem pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection” - ASIP), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja,
 • skladnost z novim varnostnim standardom ECE R129. Podstavek i-Size je priložen,
 • do je Peg Perego pri izdelavi uporabil samo najboljše materiale, ki so prijetni za otroka in enostavni za vzdrževanje,
 • velika streha, ki otroka ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki z UV zaščito UPF 50+,
 • 3 blazinice, ki sledijo rasti dojenčka in otroka in mu tako nudijo več udobja, več podpore in več varnosti. Blazinica za glavo je narejena iz EPS materiala, ki v primeru nesreče absorbira energijo. Blazinica za hrbtišče in blazinica za sedišče,
 • da lahko podstavek avtosedeža kasneje še naprej uporabljate z avtosedežem Peg Perego VIAGGIO FF105, ki je odobren in namenjen otrokom do 105 cm (oz. 19 kg),
 • da je v celoti izdelan v Italiji.
Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo.  
Avtosedež
Tip namestitve I-Size
Za okvirno starost 0-1 let
Skupina 0+
Primeren za težo 0-13 kg
Kolekcija 2021
Homologiran i-Size (R129)
SIP (side impact system) Da
Tip pasov 3 točkovni
Strehica Da, nastavljiva
Dovoljena namestitev Na zadnje sedeže ter prednji sedež (obvezen izklop varnostne blazine)
Oblazinjenje Snemljive ter pralno
Ročka za prenašanje Da, nastavljiva
Notranji vložek Da, integriran
Nastavitev naklona Ne
Nastavitev pasov Da, po višini
Smer namestitve V nasprotni smeri vožnje
Podstavek Da, i-Size je sestavni dela avtosedeža
Dimenzije v cm (š*d*v) 44 x 66 x 67 cm
Teža v kg 4,5 kg
Splošni podatki
Barva Siva

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha