Kategorije
Nahrbtnik Red Shine  - previjalna Torba

Peg Perego Nahrbtnik Red Shine - previjalna Torba

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3404013
Predviden dobavni rok:  8-15 delovnih dni 
  • 63,76 €

    75,01 €   (- 15%)
  • Brez DDV: 52,26 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.
Moden nahrbtnik, ki je istočasno previjalna torba je samoumevna izbira mlade mamice, ki se kljub otroku ne želi odpovedati modnemu dodatku, kot je lep, damski nahrbtnik. A vseeno ima nahrbtnik Peg Perego vse kar mamica potrebuje na sprehodu z otrokom.

NAHRBTNIK Red Shine PEG PEREGO - PREVIJALNA TORBA

  Nahrbtnik je dovolj velik, dobro organiziran tako za potrebščine otroka, kot vse kar potrebuje mamic. Priložena je tudi previjalna podloga za nego vašega malčka na poti. Nahrbtnik boste lahko uporabljale prav vsak dan. Nahrbtnik se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Nahrbtnik bo zagotovo postal vaš nepogrešljivi pripomoček in vanj boste lahko spravili prav vse, kar potrebujete pri previjanju otroka in vse, kar vzamete na potepanje.  
Dodatek k vozičku
Kolekcija 2021
Tip Previjalna torba
Splošni podatki
Barva Rdeča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha