Kategorije

Otroško pohištvo


Komoda LEO Tortora - predalnik 7% Ni na zalogi
Pali

Komoda LEO Tortora - predalnik

Komoda Pali LEO Tortora - predalnik Komoda LEO Tortora Pali je namenjena sklopu linije LEOKomoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi ok..

292,90 € 315,00 €

Komoda LEO Grey - predalnik 7% Ni na zalogi
Pali

Komoda LEO Grey - predalnik

Komoda Pali LEO Grey - predalnik Komoda LEO Grey Pali je namenjena sklopu linije LEOKomoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi okraski,..

292,90 € 315,00 €

Predalnik LEO Tortora 13% Ni na zalogi
Pali

Predalnik LEO Tortora

Predalnik Pali LEO TortoraVisok predalnik Pali LEO Tortoraje primeren za otroške sobe z malo prostora. S 6 predali zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje. Na predalniku sta okraska linije LEO, ki sta kuža in muckaPredalnik iz bukovega lesaDimenzi..

352,00 € 405,00 €

Predalnik LEO Grey 13% Ni na zalogi
Pali

Predalnik LEO Grey

Predalnik Pali LEO GreyVisok predalnik Pali LEO Grey je primeren za otroške sobe z malo prostora. S 6 predali zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje. Na predalniku sta okraska linije LEO, ki sta kuža in muckaPredalnik iz bukovega lesa je v beli b..

352,00 € 405,00 €

Omara LEO Tortora Ni na zalogi
Pali

Omara LEO Tortora

Omara Pali LEO Tortora Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali LEO Tortora. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zap..

472,00 €

Omara LEO Grey Ni na zalogi
Pali

Omara LEO Grey

Omara Pali LEO Grey Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali LEO Grey. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje..

472,00 €

Omara BIRBA Ni na zalogi
Pali

Omara BIRBA

Omara Pali BIRBA Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali  BIRBA. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje pred..

519,00 €

Komoda BIRBA - predalnik
Komoda BIRBA - predalnik
15% Ni na zalogi
Pali

Komoda BIRBA - predalnik

Komoda Pali BIRBA - predalnik Komoda Birba Pali je namenjena sklopu linije Birba.Komoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi okraski, k..

284,75 € 335,00 €

Omara BONNIE BABY
Omara BONNIE BABY
10% Ni na zalogi
Pali

Omara BONNIE BABY

Omara Pali BONNIE Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali  Bonnie. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje pr..

539,90 € 599,90 €

Komoda BONNIE - predalnik 10% Ni na zalogi
Pali

Komoda BONNIE - predalnik

Komoda Pali BONNIE - predalnik Komoda Bonnie Pali je namenjena sklopu linije Bonnie.Komoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi okraski..

364,90 € 405,00 €

SLEEPY - komoda 10% Ni na zalogi
Picci

SLEEPY - komoda

Picci SLEEPY -  komodaKomoda Sleepy je sestavljena iz trdne lesene konstrukcije s tremi (3) predalniki. Na prvem predalu se nahaja dekoracija v obliki medvedka. Komoda sloni na štirih lesenih nogah.Made in Italy.Dimenzije 101 x 55 x 89h cm..

675,00 € 748,00 €

Omara RINGO 10% Ni na zalogi
Picci

Omara RINGO

Omara PICCI RINGOVelika omara primerna za uporabo v otroški sobi. Omara je narejena iz bukovega lesa, ima 2 vrat. V notranjosti so predali in polica za obešanje.Na zunanji strani omare se nahaja reliefni okrasek v obliki medvedka.Dimenzije 55 x 98,5 ..

981,00 € 1.090,00 €

Omara AMELIE 10% Ni na zalogi
Picci

Omara AMELIE

Omara PICCI AMELIEVelika omara primerna za uporabo v otroški sobi. Omara je narejena iz bukovega lesa, ima 2 vrat. V notranjosti so predali in polica za obešanje.Na zunanji strani omare se nahaja reliefni okrasek v obliki medvedka.Dimenzije 55 x 98,5..

990,00 € 1.100,00 €

AMELIE Panna - komoda 11% Ni na zalogi
Picci

AMELIE Panna - komoda

Picci AMELIE Panna -  komodaKomoda Amelie je sestavljena iz trdne lesene konstrukcije s tremi (3) predalniki. Na prvem predalu se nahaja dekoracija v obliki medvedka. Komoda sloni na štirih lesenih nogah.Made in Italy.Dimenzije 111 x 55 x 89h cm..

669,00 € 752,00 €

Omara SLEEPY 9% Ni na zalogi
Picci

Omara SLEEPY

Omara PICCI SLEEPYVelika omara primerna za uporabo v otroški sobi. Omara je narejena iz bukovega lesa, ima 2 vrat. V notranjosti so predali in polica za obešanje.Na zunanji strani omare se nahaja reliefni okrasek v obliki medvedka.Dimenzije 55 x 98,5..

1.046,00 € 1.150,00 €

Omara Blue 5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Blue

Omara Albero Bambino BlueAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski nakup.S..

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Green 5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Green

Omara Albero Bambino GreenAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski nakup...

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara White 5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara White

Omara Albero Bambino WhiteAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski nakup...

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Red
Omara Red
5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Red

Omara Albero Bambino RedAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski nakup.Se..

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Albicocca
Omara Albicocca
5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Albicocca

Omara Albero Bambino AlbicoccaAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski na..

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Celeste
Omara Celeste
5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Celeste

Omara Albero Bambino CelesteAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski naku..

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Prugna
Omara Prugna
5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Prugna

Omara Albero Bambino PrugnaAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski nakup..

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Mattone
Omara Mattone
5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Mattone

Omara Albero Bambino MattoneAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare za shranjevanje v omari so opcijski naku..

1.425,00 € 1.500,00 €

Omara Rosa Antico
Omara Rosa Antico
5% Ni na zalogi
Albero Bambino

Omara Rosa Antico

Omara Albero Bambino Rosa AnticoAlbero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.Velika omara z dvojnimi vrati. Košare v omari so opcijski nakupSestavljanj..

1.425,00 € 1.500,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 56 (3 strani)