Kategorije
Omara Pali LEO Grey

Omara Pali LEO Grey

ProizvajalecPali
Šifra: 0538LEOGR
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 472,00 €

  • Brez DDV: 386,89 €

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Omara Pali LEO Grey

Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali LEO Grey. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje predala. Osrednji del pa vsebuje palico za obešanje oblačil.Police v notranjosti so opcijski nakup. Osrednji del zapora dvoje vrat, ki sta na vrhu zaobljena , kar omari še poveča elegantni izgled. Omara stoji na štirih debelejših nogah, kar sledi modnim smernicam na področju pohištva. Z izbiro pohištva svetovno znane in priznane blagovne znamke Pali bo vaša otroška soba zagotovo nekaj posebnega. Na voljo je tudi ostalo otroško pohištvo v enakih barvnih kombinacijah, katero pa ni v tej ceni. Prav tako niso v ceni dodatki, ki jih vidite na slikah.Dimenzije 100 x 52 x 179h cmTeža 81,50 kg
Otroško pohištvo
Kolekcija 2020
Vrsta pohištva Omara
Splošni podatki
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha